m1410 196 ارسال شده در خرداد 1، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 1، 1395 سلام و درود خدمت عزیزان خودم اقا من از افرونه سئو yoast استفاده می کنم بعد اون وقت دیشب داشتم یه مطلب میزدم کلید واژۀ کانونی که وارد کردم هیچ چیزی نیمد یعنی سئو هیچ رنگی نشد مشکل چیه ؟ امرو هم یکی دیگش همین طوری شد تصویرش : لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,157 ارسال شده در خرداد 1، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 1، 1395 سلام منشکل زیاد مهمی نیسش برخی وقتا بخاطر موارد سرور و سرعت دو بارگذاری رخ میده که اکر رفرش کنین یکبار درست میشه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
m1410 196 ارسال شده در خرداد 1، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 1، 1395 رفرش میدم نمیشه ، بردم تو پست جدید زدم بازم نشد می تونه مشکل از خود افزونه باشه ؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,157 ارسال شده در خرداد 1، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 1، 1395 بله امکان داره مشکل از ssl پلاگین هم باشه یک بار غیرفعال کنین و سپس فعال و تستش کنین لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.