A B A D A N 237 ارسال شده در اردیبهشت 31، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 31، 1395 سلام و خسته نباشید چطوری میتونم یک اسکریپت رو در قسمت phpmyadmin فارسی سازی کنم ؟ میخام یه کاری کنم که اون اسکریپت به دو زبان باشه فارسی و انگلیسی که با دستکاری در phpmyadmin بشه دوتا زبان اوکی کرد که متن هاش رو خودم اوکی کردم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sun.night902 499 ارسال شده در اردیبهشت 31، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 31، 1395 سلام مجدد همچین کاری فکر نکنم انجام شدنی باشه برای دو زبانه کردن شما نیاز به کدنویسی داری مثل یه پلاگین و از اون مهم تر باید فایل زبان تولید بکنی و تمام دکمه هاتو با شورت کد بسازی تا با تغییر زبان کلمه دکمه عوض بشه از داخل دیتابیس نمیشه کاری انجام داد چه اسکریپتی رو میخواید استفاده بکنید ؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,157 ارسال شده در اردیبهشت 31، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 31، 1395 سلام و خسته نباشید چطوری میتونم یک اسکریپت رو در قسمت phpmyadmin فارسی سازی کنم ؟ میخام یه کاری کنم که اون اسکریپت به دو زبان باشه فارسی و انگلیسی که با دستکاری در phpmyadmin بشه دوتا زبان اوکی کرد که متن هاش رو خودم اوکی کردم سلام این کار شدنی نیسش عزیز شما از طریق دیتابیس و phpmyadmib فقط میتونین کاراکتر utf و لغت فارسی رو فقط بش اضافه کنین لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
A B A D A N 237 ارسال شده در اردیبهشت 31، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 31، 1395 سلام مجدد همچین کاری فکر نکنم انجام شدنی باشه برای دو زبانه کردن شما نیاز به کدنویسی داری مثل یه پلاگین و از اون مهم تر باید فایل زبان تولید بکنی و تمام دکمه هاتو با شورت کد بسازی تا با تغییر زبان کلمه دکمه عوض بشه از داخل دیتابیس نمیشه کاری انجام داد چه اسکریپتی رو میخواید استفاده بکنید ؟ اسکریپت آپلودسنتر Yetisshare میخاستم دو زبان انگلیسی و فارسیش رو دستی بشینوم ویرایش کنم به چیزی که خودم میخام یعنی تمامی متون سایت ادیت بشه در دو زبان انگلیسی و فارسی ولی نمیدونم کدوم قسمت برم و این کار کنم سلام این کار شدنی نیسش عزیز شما از طریق دیتابیس و phpmyadmib فقط میتونین کاراکتر utf و لغت فارسی رو فقط بش اضافه کنین آهان اوکی مرسی مدیر ارشد راستی اطلاعات رو واستون همون موقع پ خ کردم همون موقع لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Configer 526 ارسال شده در اردیبهشت 31، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 31، 1395 درود باید یه پلاگینی نوشته بشه و توی سایت بزارید مثلا قسمت هدر بیاد با عنوان تغییر زبان این بهترین کاره لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,157 ارسال شده در اردیبهشت 31، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 31، 1395 اسکریپت آپلودسنتر Yetisshare میخاستم دو زبان انگلیسی و فارسیش رو دستی بشینوم ویرایش کنم به چیزی که خودم میخام یعنی تمامی متون سایت ادیت بشه در دو زبان انگلیسی و فارسی ولی نمیدونم کدوم قسمت برم و این کار کنم آهان اوکی مرسی مدیر ارشد راستی اطلاعات رو واستون همون موقع پ خ کردم همون موقع سلام ولی چرا از این اپ سنتر استفاده میخوایین کنین ؟ دلیل خاصی داره لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
A B A D A N 237 ارسال شده در اردیبهشت 31، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 31، 1395 سلام ولی چرا از این اپ سنتر استفاده میخوایین کنین ؟ دلیل خاصی داره هرجا پرسیدم دیدم بهترین هست حتی میگن از کلیقا و مهالیسم هم بهتر هستند مخصوصا اگه پلاگن هاش باشه که من پلاگین هاش رو دارم با آخرین نسخه اش ولی نظر شما چی هست ؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,157 ارسال شده در اردیبهشت 31، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 31، 1395 هرجا پرسیدم دیدم بهترین هستحتی میگن از کلیقا و مهالیسم هم بهتر هستند مخصوصا اگه پلاگن هاش باشه که من پلاگین هاش رو دارم با آخرین نسخه اش ولی نظر شما چی هست ؟ نظرها متفاوت است و نظر همه محترم ولی از دید من کلیجا از همشون بهتر و عالی تر است و پلاگین هاش هم کارآمدتر حتی از نظر منابع سرور و دیتابیس بسیار بهینه است و کم حجم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
A B A D A N 237 ارسال شده در اردیبهشت 31، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 31، 1395 نظرها متفاوت است و نظر همه محترم ولی از دید من کلیجا از همشون بهتر و عالی تر است و پلاگین هاش هم کارآمدتر حتی از نظر منابع سرور و دیتابیس بسیار بهینه است و کم حجم یعنی کلیفا بهتر ازYetiShare هست ؟ مطمین هستید ؟ جالب اینجاست بعضی از این هاست ها از کلیفا ویروس شناسایی میکنند لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,157 ارسال شده در خرداد 1، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 1، 1395 یعنی کلیفا بهتر ازYetiShare هست ؟ مطمین هستید ؟ جالب اینجاست بعضی از این هاست ها از کلیفا ویروس شناسایی میکنند YetiShare بیشتر برای کسب درامد راحت بکار گرفته میشه ولی از نظر امنیت و محبوبیت کلیجا عالی تر هسش لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.