star 1 ارسال شده در اردیبهشت 27، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 27، 1395 سلام وقت بخیر بنده این اسکریپت رو نصب کردم خوب هم کار ممیکنه بدونه هیچ اروری ولی مشکل اینکه فارسی مینویسی ????? میشه مشکل از utf-8 هست ؟ لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
smz9999 347 ارسال شده در اردیبهشت 27، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 27، 1395 تمام مشکلات فارسی نویسی چه تو وب چه تو زیرنویس فیلم و... مربوط به انکدینگ میشه که باید روی utf-8 باشه ! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
star 1 ارسال شده در اردیبهشت 27، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 27، 1395 بنده هم اینو میدونم ولی نمیدونم کجای این اسکریپت این مشکل رو داره !!!! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
unknown 164 ارسال شده در اردیبهشت 27، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 27، 1395 قسمت lang داره متند های زبان دگه رو ببین طرزشو و فارسی یکی بساز نداشت اضافه کن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
star 1 ارسال شده در اردیبهشت 27، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 27، 1395 متد خاصی نداره نداره همچین چیزی یه فولدر برای فارسی درست کردم ولی چیزی نداره لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
smz9999 347 ارسال شده در اردیبهشت 27، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 27، 1395 اسکریپت رو دانلود کردم ، نگاه به فایلاش انداختم ، این اسکریپت اصلا فایل زبان نداره ، و نوع کد نویسیشم جوریه که نمیشه فایل زبان براش ساخت ! اگر بخوای فارسیش کنی باید تمام فایلاشو ویرایش کنی و انگلیسیاشو فارسی کنی ! اگر خودت بتونی که خیلیم خوب ! اگرم نه باید بدی یکی برات اینکار رو بکنه که معمولا هزینه میگیرن ! ( کار زیاد سختی نیست ، یه مقدار اشنایی با کدنویسی میخواد ، یه مقدار هم بلد بودن انگلیسی ، و حدود یکی دو روز وقت smiley ) لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,156 ارسال شده در اردیبهشت 27، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 27، 1395 سلام وقت بخیربنده این اسکریپت رو نصب کردم خوب هم کار ممیکنه بدونه هیچ اروری ولی مشکل اینکه فارسی مینویسی ????? میشه مشکل از utf-8 هست ؟ لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. سلام انتقال به بخش پرس و پاسخ لطفا دقت کنین بهترنی راه در بخش SQL خودتون این کد رو ایمپورت کنین mysql_query(“SET CHARACTER SET utf8″); و یا در قالب بخش HEADER این کد رو بزارین قبل از PHP header('Content-Type: text/html; charset=utf-8'); لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.