m1410 196 ارسال شده در اردیبهشت 27، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 27، 1395 با سلام به دوستان یه سوال فنی داشتم اونم اینه که اگر ما از یه پوسته سبک که gtmetrix بهش دبل A میده استفاده کنیم تو بالا اومدن تو گوگل تاثیری داره ؟ یا اگه از پوسته ای زرق و برق دار استفاده کنیم بهتره ؟ ممنون از دوستانی که بهم پاسخ میدن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mrrashidpour 255 ارسال شده در اردیبهشت 27، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 27، 1395 از نظر من باید هر دوتا رو انجام بدی ولی ساخت قالبی که بیننده را خسته نکند هم امری مهم میباشد قالب هم نباید زیاد شلوغ و نه زیاد خلوط باشه باید متناسب با موضوع باشه این نظر منه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
m1410 196 ارسال شده در اردیبهشت 27، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 27، 1395 به نظرتون قالب خاص موزیک فامو برا یه سایت موزیک خوبه ؟ از همه نظر ها لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
smz9999 347 ارسال شده در اردیبهشت 27، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 27، 1395 gtmetrix امتیاز به یسری چیزا میده ، نمیگم مهم نیستن ولی همه چیز هم برسی نمیکنه ، مثلا سئو رو برسی نمیکنه در صورتی که سیو خیلی تاثیر بیشتری توی اندکس داره تا ایکه سایز عکساتون توی سایت چند در چند باشه ! دوتا نکته در مورد gtmetrix : 1- gtmetrix فقط اون صفحه ای رو که ادرس میدین چک میکنه ، مثلا اگر سایت irnashop.ir رو برای چک بهش بدیم فقط صفحه اول سایت چک میشه و امتیازها برای اون صفحه هست نه کله سایت !!!! 2- یکی از چیزایی که gtmetrix بررسی میکنه سرعت لود سایته !! ( برای یکی داشتم ایرادای سایتشو برطرف میکردم سرعت لود سایت 40 ثانیه بود ، با تمام کارایی که انجام دادم نهایتا رسید به 20 ثانیه ، با تعویض سرور سایتش رمان لود رسید به 5 ثانیه !!! پس سرور هم یکی از مواردی که خیلیی میتونه روی سایت تاثیر بزاره !) در کل این چندتا نکته رو مد نظر داشته باشی خوبه : 1- قالب نه اونقدر ساده باشه که کاربر زده بشه نه اونقدر سنگین که از نظر امتیاز اینجور سایتا خراب باشه ! 2- به سئو اهمیت بده چون برای ایندکس سایت توی موتور های جست و جو خیلی مهمه ! 3- هاست پرسرعت بگیر که مشکلی که بالا گفتم پیش نیاد برات 4- امنیت سایت و هاست خیلی مهمه که به راحتی هک نشه !!!! موفق باشی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
m1410 196 ارسال شده در اردیبهشت 27، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 27، 1395 سئو منظورتون چی هستش ؟ منظور این سایت هاس که سئو انجام میدن ؟ یا موارد خاصی داره که از اول باید رعابت کنم ؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
smz9999 347 ارسال شده در اردیبهشت 27، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 27، 1395 برای سئو توی گوگل سرچ کنین اموزشای خوبی هست ! سئو هم مربوط به قالبه هم مطالب سایت و ... اگر قالبی انتخاب کنین که سئو بالایی داشته باشه ، از افزونه های سئو وردپرس هم استفاده کنین میتونه خیلی براتون تاثیر داشته باشه ! -------------------------- اون سایتاییی هم که کار سئو انجام میدن به یسریاشون اصلا اعتباری نیست !! ( دیدم ، 700 هزار تومن گرفتن برای بک لینک دو تا سایت ( که خوده طرف میتونست با 100 تومن همون بک لینکارو بگیره ) و یه افزونه سئو هم نصب کردن براش و چندتا از مطالبش رو با اون افزونه درست کردن !! ) لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,157 ارسال شده در اردیبهشت 27، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 27، 1395 سئو منظورتون چی هستش ؟منظور این سایت هاس که سئو انجام میدن ؟ یا موارد خاصی داره که از اول باید رعابت کنم ؟ سئو شامل تمامیه مواردی میشه که روی رتبه و امتیاز سایت نظر + میزارن عزیز شکا اسنایلت باید بیهنه شه که همین در جی تی متریکس و رتبه ی A خوب هسش کلمات کلیدی و متاتگ ها رعایت اصولی شن و خیلی موارد دیگر لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
m1410 196 ارسال شده در اردیبهشت 28، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 28، 1395 ممنون از دوستان پاسخ گو نظرتون درباره این پوسته چیه ؟ لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. از همه نظر ها سئو و ........ ببخشید خیلی سوال می کنم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,157 ارسال شده در اردیبهشت 28، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 28، 1395 ممنون از دوستان پاسخ گونظرتون درباره این پوسته چیه ؟ لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. از همه نظر ها سئو و ........ ببخشید خیلی سوال می کنم سلام استایل خوبی هسش به شرطی که تمام موارد بهینه سازی در جی تی متریکس و سئو رعایت شده باشد که رتبه ی خوبی داره این استایل لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
tiger2 185 ارسال شده در اردیبهشت 28، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 28، 1395 با سلام به دوستانیه سوال فنی داشتم اونم اینه که اگر ما از یه پوسته سبک که gtmetrix بهش دبل A میده استفاده کنیم تو بالا اومدن تو گوگل تاثیری داره ؟ یا اگه از پوسته ای زرق و برق دار استفاده کنیم بهتره ؟ ممنون از دوستانی که بهم پاسخ میدن پوسته سبک خیلی تاثیر داره تو رنک گوگل ولی به نظر من پوسته باید جوری باشه کاربر جذب بشه کاربر که جذب شد خود به خود رنک گوگلت میره بالا لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Configer 526 ارسال شده در اردیبهشت 28، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 28، 1395 سرعت بارگذاری قالب هرچه بیشتر باشه سئوت قویتره لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,157 ارسال شده در اردیبهشت 28، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 28، 1395 سرعت بارگذاری ربطی به سئو نداره عزیز ! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
m1410 196 ارسال شده در اردیبهشت 28، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 28، 1395 کسی استایل خاص و ردیفی سراغ نداره ؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,157 ارسال شده در اردیبهشت 28، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 28، 1395 کسی استایل خاص و ردیفی سراغ نداره ؟ بهتره یا یه استایل بخرین یا اینکه بدین یه طراحی واستون بزنه بهترین موارد اینا هستن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
m1410 196 ارسال شده در اردیبهشت 28، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 28، 1395 خب برای خرید اون چیزی که می خوام رو پیدا نکردم شما چیزی سراغ ندارید ؟ ویژه و تاپ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
m1410 196 ارسال شده در اردیبهشت 29، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 29، 1395 دوستان یه نگاه به سایت زیر بندازید : لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. این چیه ؟ فکر نمی کنم وردپرس باشه ؟ درسته ؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Configer 526 ارسال شده در اردیبهشت 29، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 29، 1395 وردپرس هست لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
m1410 196 ارسال شده در اردیبهشت 29، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 29، 1395 نه وردرپس نیست من با سایت لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. چک کردن میگه The site لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. does not seem to be using WordPress. وردپرس نیست لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,157 ارسال شده در اردیبهشت 30، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 30، 1395 دوستان یه نگاه به سایت زیر بندازید : لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. این چیه ؟ فکر نمی کنم وردپرس باشه ؟ درسته ؟ سلام خیر بر پایه وردپرس نیس ولی به سبک وردپرس نگارش گردیده س استایل های بخش فامو رو دیدن ؟ بدردتون نمیخوره اونا؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
m1410 196 ارسال شده در اردیبهشت 30، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 30، 1395 سلام خیر بر پایه وردپرس نیس ولی به سبک وردپرس نگارش گردیده س استایل های بخش فامو رو دیدن ؟ بدردتون نمیخوره اونا؟ فامو خاص موزیکشو دارم و بنظرم آبان موزیکش هم جذابه ولی گرونه منتظرم یه آفری چیزی بزنه بخرمش کسی اینجا ویرایش قالب به صورت درست و حسابی بلده ؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,157 ارسال شده در اردیبهشت 30، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 30، 1395 فامو خاص موزیکشو دارم و بنظرم آبان موزیکش هم جذابه ولی گرونه منتظرم یه آفری چیزی بزنه بخرمشکسی اینجا ویرایش قالب به صورت درست و حسابی بلده ؟ فرصت زیادی ندارم ولی خواسین در خدمتم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.