مدیریت کل سایت Saberian 1,792 ارسال شده در اردیبهشت 26، 1395 مدیریت کل سایت گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 26، 1395 King MEDIA نام یک اسکریپت تجاری می باشد که شما را قادر می سازد براحتی اقدام به ایجاد یک وب سایت اشتراک گذاری تصاویر و ویدئو کنید. این اسکریپت همچنین یک جامعه مجازی کوچک می باشد که کاربران قادر هستند با یکدیگر در ارتباط باشند. از قابلیت های این اسکریپت می توان به نسخه موبایل و تبلت (ریسپانسیو) ، قابلیت ارسال تصاویر از طریق اینستاگرام ، ویدئو ها از ویئمو ، یوتیوب و… ، قابلیت امتیاز دهی به ارسال های دیگران ، قابلیت ارسال نظرات در تصاویر و ویدئو ها ، قابلیت امتیاز دهی به ارسال های دیگران ، قابلیت افزودن ارسال های دیگران به علاقه مندی ها ، قابلیت سطح بندی کاربران بر اساس میزان فعالیت اشاره کرد پشتیبان ها : @M\.J Saberyan @AynaZ @laruz @Yazdan @decoweb مراحل آموزش و دانلود در این صفحه موجود می باشد اگر باز هم مشکل یا سوالی داشتید در این تاپیک بیان کنید لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. 3 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
tiger2 185 ارسال شده در اردیبهشت 26، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 26، 1395 سلام یه سوال این اسکریپت فارسیه ؟ فیلم و عکس رو میشه مشترک به اشتراک گذاشت ؟ من میخوام برا سایتم فقط هم میخوام موضوعش اختصاصی برای ای تی باشه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,156 ارسال شده در اردیبهشت 28، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 28، 1395 سلام یه سوال این اسکریپت فارسیه ؟فیلم و عکس رو میشه مشترک به اشتراک گذاشت ؟ من میخوام برا سایتم فقط هم میخوام موضوعش اختصاصی برای ای تی باشه سلام بله فارسی هسش نسخه ی زبان رو از این بخش دریافت و در اسکریپت جدید استفاده کنین لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. بله مشترک هم میشه به اشتراک گذاش 2 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
tiger2 185 ارسال شده در اردیبهشت 28، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 28، 1395 خیلی خوبه تشکر از معرفی تون لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Configer 526 ارسال شده در اردیبهشت 28، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 28، 1395 سلام تشکر این اسکریپت باگ اینا نداره ؟ پنلش قدرتمند هست؟ 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
tiger2 185 ارسال شده در اردیبهشت 28، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 28، 1395 به نظر من خوبه . پنلش هم قدرتمنده تقریبا به کار من که میخوام ویدیو های بررسی و تکنولوژیی بزارم خیلی به دردم میخوره 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Configer 526 ارسال شده در اردیبهشت 28، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 28، 1395 اهان درسته مرسی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,156 ارسال شده در اردیبهشت 28، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 28، 1395 سلام تشکراین اسکریپت باگ اینا نداره ؟ پنلش قدرتمند هست؟ سلام خیر بدون باگ امنیتی هسش و موردی ام باشه مداوم اپدیت ها و پچ امنیتی اش میادش برای اپگرید پلن مدیریتی و کاربری عالی و روانی ام داره 2 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sun.night902 499 ارسال شده در خرداد 2، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 2، 1395 سلام و روز بخیر خدمت شما رمز مدیریت اسکریپت در آخرین نسخه چی هست ؟ @M\.J Saberyan 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sun.night902 499 ارسال شده در خرداد 4، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 4، 1395 سلام و روز بخیر خدمت شما رمز مدیریت اسکریپت در آخرین نسخه چی هست ؟ @M\.J Saberyan سلام امکانش هست راهنمایی بفرمایید ً!!!!!!!!!!!!!!!!! 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
yasgroup 13 ارسال شده در مرداد 2، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 2، 1395 من این اسکریپت رو نصب کردم ولی اپلود ویدئو نداره!!!! @M\.J Saberyan @AynaZ @laruz @Yazdan @decoweb لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
laruz 983 ارسال شده در مرداد 2، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 2، 1395 من این اسکریپت رو نصب کردم ولی اپلود ویدئو نداره!!!! @M\.J Saberyan @AynaZ @laruz @Yazdan @decoweb رو سرور نصب کردین؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
yasgroup 13 ارسال شده در مرداد 2، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 2، 1395 رو سرور نصب کردین؟ بله روی هاست نصب کردم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,156 ارسال شده در مرداد 2، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 2، 1395 من این اسکریپت رو نصب کردم ولی اپلود ویدئو نداره!!!! @M\.J Saberyan @AynaZ @laruz @Yazdan @decoweb سلام از بخش تنظیمات رسانه ها و آپلود باید تیک گذینه ویدئو رو بزنید و سپس در گروه های کاربری مدیران یا کاربران تیک ویدئو رو هم بزنین 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده