مدیریت کل سایت Saberian 1,792 ارسال شده در اردیبهشت 26، 1395 مدیریت کل سایت گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 26، 1395 داشتن یک ابزار آسان و کارامد برای طراحی قالب میتواند برای هر طراح و علاقه مند به وب سایتی جذاب باشد. اگر این ابزار به صورت آنلاین باشد تا بتوانید از هر جایی به آن دسترسی داشته باشید به این جذابیت می افزاید! Architect اسکریپتی می باشد که به وسیله آن قادر هستید براحتی و تنها با کشیدن و رها کردن (Drag & Drop) و بدون نیاز به داشتن دانش برنامه نویسی اقدام به طراحی قالب های HTML برای وب سایت ها و پروژه های خود کنید. این اسکریپت قادر است با استفاده از ابزار های آنلاین قالب دلخواه شما را با امکاناتی نظیر منو ها ، جداول ، دکمه ها ، فرم ها ، متن ها ، سطر ها و ستون ها و همچنین فرم ها ایجاد کند. از قابلیت های این اسکریپت می توان به امکان ویرایش کد ها ، متن ها ، ویرایشگر CSS و همچنین قابلیت ذخیره سازی پروژه های پیشین جهت استفاده در آینده اشاره نمود. قابل ذکر تمامی قالب های طراحی شده توسط این سیستم کاملا واکنش گرا (ریسپانسیو) می باشند. امکانات کلی را نام می بریم. پشتیبان ها : @M\.J Saberyan @AynaZ @laruz @Yazdan @decoweb مراحل آموزش و دانلود در این صفحه موجود می باشد اگر باز هم مشکل یا سوالی داشتید در این تاپیک بیان کنید لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. 3 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
majidi 4 ارسال شده در اردیبهشت 26، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 26، 1395 این اسکریپت رو بدون باگ و مشکلی رو بزارید ممنون میشیم همچنین آموزش نصب رو تشکر 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
tiger2 185 ارسال شده در اردیبهشت 26، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 26، 1395 سلام ای کاش فارسیش می کردید . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
jazayeri 0 ارسال شده در اردیبهشت 27، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 27، 1395 ممنون از 20اسکریپت توی آموزش نصب گفته شده که باید نرم افزار Architect رو روی HOST نصب کنیم من نیاز دارم اونو به صورت LOCAL اجرا کنم... لطفا راهنمایی کنید... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,156 ارسال شده در اردیبهشت 28، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 28، 1395 ممنون از 20اسکریپتتوی آموزش نصب گفته شده که باید نرم افزار Architect رو روی HOST نصب کنیم من نیاز دارم اونو به صورت LOCAL اجرا کنم... لطفا راهنمایی کنید... سلام شما در لوکال باید از زمپ و .. استفاده کنین که برخی از اسکریپت ها معمولا در لوکال کاار نخواهن کرد این اسکریپت رو بدون باگ و مشکلی رو بزارید ممنون میشیمهمچنین آموزش نصب رو تشکر باگ معمولا در تمامیه نسخه های اسکریپت ها هسش عزیز که با اپدیت و برخی موارد اصولی میتونین از هک شدن و ... خودداری کنین 2 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
majidi 4 ارسال شده در اردیبهشت 28، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 28، 1395 باگ معمولا در تمامیه نسخه های اسکریپت ها هسش عزیز که با اپدیت و برخی موارد اصولی میتونین از هک شدن و ... خودداری کنین بعد از نصب چطور باید اپدیت کنیم ؟ این اسکریپت رایگان است ؟ من نصب کردم مشکلاتش رو ببینید اینکه اجکسش رو نشون نمیده کاربر فکر میکنه هنگ کرده و دیگری پنل ادمینی قوی نداره لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,156 ارسال شده در اردیبهشت 28، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 28، 1395 بعد از نصب چطور باید اپدیت کنیم ؟این اسکریپت رایگان است ؟ من نصب کردم مشکلاتش رو ببینید اینکه اجکسش رو نشون نمیده کاربر فکر میکنه هنگ کرده و دیگری پنل ادمینی قوی نداره بعد از نصب در بخش مدیریتی گزینه ی اپدیت ظاهر خواهد شد و یا اگر نسخه ی جدید اپدیت گردد ما برای انتشار خواهیم گزاش ادرستون رو بدین بی زحمت تست شه 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
djkavehtnt 0 ارسال شده در تیر 30، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 30، 1395 با عرض سلام و خسته نباشید خدمت دوستان عزیز توی اسکریپت Architect v1.7 HTML and Site Builder به مشکل رجیستر نشدن کاربر جدید بر خوردم حتی از داخل پنل هم نمیشه یوزر جدید اضافه کرد میشه راهنمایی کنید چه کار کنم ؟ باتشکر لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,156 ارسال شده در تیر 31، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 31، 1395 اطلاعات محل نصب با یوزر و پسورد و برام ارسال کنین لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
djkavehtnt 0 ارسال شده در مرداد 1، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 1، 1395 اطلاعات محل نصب با یوزر و پسورد و برام ارسال کنین ببخشید که وقتتون رو گرفتم ، مشکل با برداشتن تیک رجیستر توی قسمت یوزر حل شد و الان هم میشه از پنل فرد جدید اضافه کرد ، هم از طریق رجیستر سایت توی سایت خود سازنده هم نوشته بود که نسخه 1.7 این باگ رو داره که تو نسخه 1.8 برطرف شده باز هم با تشکر لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mazen.ir 6 ارسال شده در اسفند 27، 1397 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اسفند 27، 1397 سلام دوستان در تاپیک زیر میتونید در جریان فارسی سازی این اسکریپت قرار بگیرید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده