hamed1777 6 ارسال شده در اردیبهشت 25، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 25، 1395 سلام و وقت بخیر دوستان عزیز فونت یک سایت آموزشی که از قالب گود نیوز استفاده میکنه به صورت عکس زیر و نام این فونت هم لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. medium میباشد و من از قالب صحیفه استفاده میکنم . خوب میخواستم ببینم نام این فونت در پوسته صحیفه چیست ؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
parvizb7 0 ارسال شده در اردیبهشت 25، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 25، 1395 سلام و وقت بخیردوستان عزیز فونت یک سایت آموزشی که از قالب گود نیوز استفاده میکنه به صورت عکس زیر و نام این فونت هم لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. medium میباشد و من از قالب صحیفه استفاده میکنم . خوب میخواستم ببینم نام این فونت در پوسته صحیفه چیست ؟ لینک سایت رو میذاشتین بهتر بود. خودتون با استفاده از افزونه لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. که روی گوگل کروم نصب میشه میتونین اسم فونت رو پیدا کنین. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.