hajisaeed 1 ارسال شده در اردیبهشت 22، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 22، 1395 باسلام دوستان اسکریپت "ارسال مطلب خودکار (خبرخوان) rss-news" به فروش میرسد امکانات و توضیحات و ... را میتوانید از صفحه کداک مشاهده کنید (کاملا فارسی) به همراه نصب و راه اندازی لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. قیمت اصلی این اسکریپت 900 هزار تومن هست که چون پول لازم هستم فقط این چند روز 200 هزار ارزون تر فروخته میشود (700 هزار تومان) فقط در این صفحه برای هماهنگی و ... تلگرام پ.م بدید hajisaeed@ دمو لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
gholamreza-alipoor 458 ارسال شده در اردیبهشت 23، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 23، 1395 سلام دوست عزیز ، ای کاش چندتا عکس از مدیریت و... میزاشتی و قیمت حداقل 700 تومان هستش ارزون تر راه نداره ؟ خیی زیاده! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mrdos 0 ارسال شده در اردیبهشت 23، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 23، 1395 700 هزار تومان!!!dizzyاونم یه اسکریپتی که تو کل سایت ها موجوده!mad فک نکنم برای ترجمه یه اسکریپت باید 700 T گرفت!!!قیمت اسکریپت 20 دلار هست وهر جور حساب میکنم به 700T نمیرسه!mischievous لینک دانلود رایگان اسکریپت از 20 اسکریپت: لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. وقت کنم به طور کامل ترجمش میکنم و برای دانلود میذارم تا کسی سواستفاده نکنه! درضمن این اسکریپت دیگه خیلی قدیمی شده و نسخه جدیدش توسط توسعه دهنده همین اسکریپت منتشر شده... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sun.night902 499 ارسال شده در اردیبهشت 23، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 23، 1395 واقعا تا این حد ؟ مدیر بیا تایپیک رو ببند به چند دلیل : 1 - بازم فروشنده فیدخوان بازم اسپامر بازم خراب کننده نت ایران و تلاس های بقیه 2 - این اسکریپت رایگان داخل بیشت اسکریپت هست حالا با قمیمت 700 هزار تومان میخوان بفروشن واقعا رسیدگی نکنید دیکه جای تعجب داره آقا غلامرضا شماهم بروی داخل بخش اسکریپت ها داخل همین 20اسکریپت میتونی این اسکریپت رو رایگان دانلود بکنی با فارسی سازی و راست چی کزدنش مشکل داری ؟ داخل همین انجمن تایپیک بزن بچه ها هر کدوم یه گوششم برات میگیره انجامش میدن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
مدیریت کل سایت Saberian 1,792 ارسال شده در اردیبهشت 23، 1395 مدیریت کل سایت گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 23، 1395 بله این اسکریپت درون بیست اسکریپت موجود می باشد این تاپیک بسته شد . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.