shervin.s 2 ارسال شده در اردیبهشت 21، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 21، 1395 با سلام بنده قالب cleanstart دانلود کردم و تقریبا" شخصی سازی هایی که مد نظرم بود رو اعمال کردم. 2 مورد هست که من نتونستم پی ببرم بهش 1. در بخش محصولات دسته بندی ها بدون نقص انجام شده و تک صفحه های توضیحات محصولاتم ایجاد شده ، منها پس از ذخیره و نمایش در سایت ، بخش های ایجاد شده کار نمی کنند و همه ی دسته بندی ها هر تعداد عکس ایجاد شده باشه رو نشون میده و عکس ها رو بنا به دسته بندی که شده تفکیک نمی کنه و جلوی آدرس این علامت رو نشون میده # 2. در قسمت فهرست هم که می خوام تمام دسته بندی محصولات رو در منو بیارم ، در زمان نمایش در سایت فلش رو می یاره که منو ایجاد شده ولی پس از کلیک کردن روی گزینه باز هم علامت # در ادرس بار نمایش داده میشه من ادرس سایتی رو که در حال حاضر راه اندازی شده و هنوز این مشکلاتی که عرض کردم برطرف نشده میزارم لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. با تشکر لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,157 ارسال شده در اردیبهشت 22، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 22، 1395 با سلامبنده قالب cleanstart دانلود کردم و تقریبا" شخصی سازی هایی که مد نظرم بود رو اعمال کردم. 2 مورد هست که من نتونستم پی ببرم بهش 1. در بخش محصولات دسته بندی ها بدون نقص انجام شده و تک صفحه های توضیحات محصولاتم ایجاد شده ، منها پس از ذخیره و نمایش در سایت ، بخش های ایجاد شده کار نمی کنند و همه ی دسته بندی ها هر تعداد عکس ایجاد شده باشه رو نشون میده و عکس ها رو بنا به دسته بندی که شده تفکیک نمی کنه و جلوی آدرس این علامت رو نشون میده # 2. در قسمت فهرست هم که می خوام تمام دسته بندی محصولات رو در منو بیارم ، در زمان نمایش در سایت فلش رو می یاره که منو ایجاد شده ولی پس از کلیک کردن روی گزینه باز هم علامت # در ادرس بار نمایش داده میشه من ادرس سایتی رو که در حال حاضر راه اندازی شده و هنوز این مشکلاتی که عرض کردم برطرف نشده میزارم لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. با تشکر سلام کار نمی کنن یا حالت مخفی با کلیک موس هستن ؟؟ برای فهرستم باید از بخش تنظیمات فعال کنید - بخش فهرست ها لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
shervin.s 2 ارسال شده در اردیبهشت 23، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 23، 1395 سلام کار نمی کنن یا حالت مخفی با کلیک موس هستن ؟؟ برای فهرستم باید از بخش تنظیمات فعال کنید - بخش فهرست ها سلام ممنون از پاسختون برای تفکیک محصولات در کد نویسیش بجای اینکه از نامک استفاده کنه از نام دسته بندی استفاده کرده و وقتی در نام دسته بندی از زبان فارسی استفاده میشه نمایش نمیده ولی وقتی که انگلیسی باشه خیلی خوب کار میکنه . در واقع الان باید توی این قطعه کد نام دسته بندی به نام نامک فک کنم باید تغییر کنه. foreach ($categories as $categorykey=>$categoryname) { $section_filters .= ‘ ‘. $categoryname .’‘.”\n”; لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,157 ارسال شده در اردیبهشت 23، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 23، 1395 سلامممنون از پاسختون برای تفکیک محصولات در کد نویسیش بجای اینکه از نامک استفاده کنه از نام دسته بندی استفاده کرده و وقتی در نام دسته بندی از زبان فارسی استفاده میشه نمایش نمیده ولی وقتی که انگلیسی باشه خیلی خوب کار میکنه . در واقع الان باید توی این قطعه کد نام دسته بندی به نام نامک فک کنم باید تغییر کنه. foreach ($categories as $categorykey=>$categoryname) { $section_filters .= ‘ ‘. $categoryname .’‘.”\n”; در پست جدیدیتون جواب دادم به این مورد بسته شد این موضوع لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.