pooria_abdolahi 0 ارسال شده در اردیبهشت 20، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 20، 1395 با عرض ادب و احترام خدمت دوستان من freelancer office و دانلود و نصب کردم اما این ارور و دارم . لطف میکنید راهنمایی بفرمایید نسخه my sql هم 5.6 هست Thank you for using Freelancer Office v1.7.3 Nulled by Voky To install Freelancer Office, simply provide the following information Error performing query ' DROP TABLE IF EXISTS `fx_account_details`; ': You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near ' DROP TABLE IF EXISTS `fx_account_details`' at line 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
unknown 164 ارسال شده در اردیبهشت 20، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 20، 1395 به سرویس دهی خودتون تیکت بزنید ----------- یا ببینید همراه اسکریپت فایل با فرمت sql توی php my admin روی دیتابیسی که ساختید اپ کردید ؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
pooria_abdolahi 0 ارسال شده در اردیبهشت 20، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 20، 1395 روی لوکال دارم کار میکنم خودش فایل نصبی داره که ایمپورت میکنه ( یکبار هم دستی فایل sql ایمپورت کردم) که همین مشکل و داشت مجدد حتی همین اسکریپتو از سایت دیگه ای هم گرفتم و باز همین مشکل بود! شاید مشکل از زمپ باشه گفتم شاید کسی قبلا به این مشکل برخورده باشه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
unknown 164 ارسال شده در اردیبهشت 20، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 20، 1395 بروز کنید و دوباره تست کنید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,157 ارسال شده در اردیبهشت 21، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 21، 1395 با عرض ادب و احترام خدمت دوستان من freelancer office و دانلود و نصب کردم اما این ارور و دارم . لطف میکنید راهنمایی بفرمایید نسخه my sql هم 5.6 هست Thank you for using Freelancer Office v1.7.3 Nulled by Voky To install Freelancer Office, simply provide the following information Error performing query ' DROP TABLE IF EXISTS `fx_account_details`; ': You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near ' DROP TABLE IF EXISTS `fx_account_details`' at line 1 سلام این ارور نشون دهنده ی این هسش که برخی توابع رو نمی تونه در لوکال بخونه و ازشون استفاده کنین برای انجامش موارد زیادی رو باید در لوکال تست کنین بهتر هس روی هاست امتحان کنین البته هاستی که قابلیت هاش به توابع اسکریپت شما بخوره لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
pooria_abdolahi 0 ارسال شده در اردیبهشت 27، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 27، 1395 با سلام روی هاست هم دقیقا همین مشکل و داشتم! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,157 ارسال شده در اردیبهشت 28، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 28، 1395 با سلامروی هاست هم دقیقا همین مشکل و داشتم! نواتع اسکریپت رو با توابع هاست تست کردین ؟؟ بالام بتون گفتم این مورد رو نسخه های دیگه این اسکریپت رو استفاده کنین لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
pooria_abdolahi 0 ارسال شده در اردیبهشت 28، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 28، 1395 بله با تشکر از پاسخ های شما و کمکتون به حل مشکل نسخه 1.7.5 و دانلود کردم و بدون مشکل نصب شد لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. سپاس لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,157 ارسال شده در اردیبهشت 28، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 28، 1395 سلام خواهش میکنم با تشکر بسته شد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.