le__o 4 ارسال شده در اردیبهشت 17، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 17، 1395 سلام دوستان عزیز من قصد داشتم برای سایتم تبلیغات انجام بدم سایت فروشگاهی هست و یکی از محصولات میخواستم انجام بدم اما خیلی گیج کنندس حتی از سایتاهایی مثل ادنگاه هم مشاوره گرفتم چیزی عایدم نشد جز معرفی پنل هاشون رودرروی من چن تا گزینس که میخواستم بگین با توجه به تجربیاتتون کدوم بهتره و هم رتبه و هم فروشمو بالا میبره 1. تبلیغات بنری کلیکی تحقیقای زیادی انجام دادم سایتایی مثل ادنگاه - آنتورک - کلیک تولز - صبا ویژن که توی اینا آنتورک رو قوی دونستن و ادد نگاه زیاد به چشمم میخوره 2.تبلیغات پاپ آپ یا منکه میگم نیو تب بهتره و نیو تب تو ذهنم هست تحقیق زیادی هنوز انجام ندادم و در حال انجامش هستم - سایت ادنگاه hitplus.ir رو که برا خودشونه بهم گفت ولی من رفتم دیدم جدیده حس کردم کاراییش کم باشه گیرایی سایت هاش و تا بالاتر از اینا هنو تحقیق نکردم ..اگه این خوب بود برای نیو تب کدوم سایت بهتره ؟ صفحه فروشم 3 مگ شده بخاطر زیادی مطلبش - اگه از این روش استفاده کردم صفحه فرود بسازم ؟ یا همون لینک خود صفحه ؟ 3. تبلیغ بنری تو سایتا خب با این تعداد سایتی که وجود داره .. شناخته شده هاشم که تبلیغاتشون کار پول داراس نه کسب و کارای جدید نه میشه خوب پیداش کرد نه میشه از پس پول خوباش بر اومد ... که این کا بنظرم مثل همون کلیکیه تازه کلیکی همه جا به نمایش در میاد ممنون میشم کسایی که تجربه تبلیغات دارن بهم کمک کنن .. بودجه ی من هم برای اول کار 300 هزار تومن هست تا ببینم کار میگیره یا نه اگه بگیره همینطور ادامه میدم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
مدیریت کل سایت Saberian 1,794 ارسال شده در اردیبهشت 17، 1395 مدیریت کل سایت گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 17، 1395 سلام چه نوع فروشگاهي است؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
le__o 4 ارسال شده در اردیبهشت 17، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 17، 1395 فروشگاه فایل dlsale.ir لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
navidghaderi1378 25 ارسال شده در اردیبهشت 17، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 17، 1395 سلام دوست عزیز یکی یکی بررسی میکنم چون خودم پول زیادی هدر دادم برای این کار پاپ اپ فقط و فقط برای افزایش بازدید موثره تازه رو سءو هم تاثیر مخرب داره چون کاربر زیر 30 ثانیه تو وب تو هست بنا بر این به قول خیلیا تاثیرش مضره و کلا پاپ اپ برای فروش یک محصول به درد بخوره مثلا خیلی وقتا دیدم که میاره شما برنده 99 درصد تخفیف شدید یا مثلا کتاب روباط زناشویی و یا ... که خیلیا دیدم برای این کار باید اولا یک فایل بفروشیم دوما برای هر فایل هم یک برگه کاملا مخصوص طراحی کنیم و باید سرعت لود سایت به قدی بالا باشه که کاربر قلب بستن سایت تبلیغ تو رو ببینه 2 تبلیغ در سایت های قوی مث پی سی دانلود ته موویز یا ..... خودتون میدونید این کار برای شرکت های قوی یا محصولات قوی که یه شرکت عضیم پشتشه مناسبه چون مثلا یه بنر تو اول پی سی دی ال 3 تومن خرج داره برات و در صورت عدم فروش واقعا ضرر داره و ورشکستت میکنه 3 تبلیغ هوشمند بنری در سایت های مث صبا ویژن یا اد نگاه یا ... مناسب ترین هست چون کاربری وارد تبلیغ تو میشه که محصولتو پسندیده حالا تنها چیزی که باعث میشه نخره قیمته که با نکات زیر درصد نخریدنش کم میشه 1 حتما در توضیحات محصول زرق و برق بدید 2 گارانتی مرجوع بزارید برا کالاتون (البته با دلیل) 3 پشتیبانی بزارید که طرف اگر پیام داد زیر 1 ساعت ج بده تا طرف از بابت پشتیبانی مطمن شه 4:قیمت های گزاف روی محصولات نزارید 5:در بنری که تبلیغ میکنید باهاش سعی کنید قیمتم بنویسید چون وقتی یک کاربر روی بنر شما کلیک کنه چیزی نزدیک به 250 ت از شما کسر میشه و اگر نخره یعنی 250 ت ضرر پس سعی کنید قیمتم تو بنر بگید طرف قبل از کلیک ببینه توانش هست بخره یا نه که کلیک الکی نکنه از من میشونید قیمتو جز ثابت بنر کنید یعنی در کل صحفات بنر موجود باشه موفق باشید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
le__o 4 ارسال شده در اردیبهشت 17، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 17، 1395 سلام دوست عزیزیکی یکی بررسی میکنم..... موفق باشید سلام عالی بود راهنماییتون فقط این موند که توی پاپ آپ روش جدیدی هم اومده که new tab باز میکنه من خودم پیش اومده که مدت زمانی که مثل پاپ آپ مزاحم نیس که درجا ببندم و بعضا شده نگا کنم .. نظرتون راجب این چیه ؟ من داشتم طراحی میکردم یه اسلایدر تک صفحه ای برای اینکار که زود باز شه و قشنگ باشه فول سکرین جذب کنه توضیح قیمت روی بنر به عقلم نشست خوب بود ... منم تبلیغات بنری رو پسندیدم منتهی بنظرتون از کدوم شرکت سرویس بگیرم ؟ اد نگاه آنتورک کلیک تولز صبا ویژن ؟ با چه بودجه و تنظیماتی شروع کنم ؟ البته با توضیحی که دادین میتونم سفارشی کنم کمپنو و در حالی که قیمت هم روش هست پولم الکی نره لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
navidghaderi1378 25 ارسال شده در اردیبهشت 17، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 17، 1395 سلام مجدد پاپ اپ یه مزیت کلی داره ارزون بودنش حدودا 3.5 تومن تا 5 تومن من گرفتم ولی متسافانه از هر 1000 نفر خیلی کم میخرن مخصوصا اونایی که تو نت سابقه دارن اصلا نمیخرن شاید 6 تومن خرج دو سه بار دانلو د کنی ولی تبلغ هوشمند اینجور نیست فقط کسی که تمایل داره کلیک میکنه بعدشم لازم نیست کمپینو هوشمند کنی الکی هزینه بره بالا چون تو تبلیغ سایت نمیکنی تبلیغ فایل میکنی که تو هر سایتی باشه فقط کسای که تمایل دارن کلیک میکنن چه تو سایت ورزشی باشه حالا یا فیلم هیچ فرق نداره برای نکته نیو تب باید بگن فرقی نمیکنه پاپ اپ پاپ اپه دیگه مزاحمه همیشه من بجز روزای اول که اومدم دیگه تا حالا پاپ ها ر ندیده میبندم تازه باعث ناراحتی هم میشن و فقط پول خرج کردن الکیه من خودم یه فایل پول زا طراحی کردم (این نکته رو میگم تا بهت بگم اصلا سود تو کار پاپ نیست) تو ای ار پاپ 5000 تا پاپ خریدم براش گفتم دیگه از فردا میلیون رمیشم ولی وقتی 5000 تا تموم شد حتی یک خریدم نداشتم پس بدون پاپ فقط برای افزایش بازیدید موثره و بس موفق باشی سوالی دیگه بود در خدمتم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
le__o 4 ارسال شده در اردیبهشت 17، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 17، 1395 آها الان مجاب شدم برم بنر بسازم منتهی بازم نگفتین کدوم سرویس دهنده تبلیغات کلیکی خوبه ؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
navidghaderi1378 25 ارسال شده در اردیبهشت 17، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 17، 1395 قمیتا رو بررسی کردم اد نگاه مناسبه و پر طرفداره ولی صبا ویژن سایت های بهتری رو ساپورت میکنه افرادی که تو سایتای صبا ویژن میرن به عقیده من بهتر چیز خرن به نظر من صبا ویژن خوبه بد نیست ولی اگر تمایل داری میتونی بودجه تو نصف کنی بین اد نگاه و صبا ویژن حالا خود دانی دیگه در ضمن تبلیغاتو به هیچ وجه هوشمند نکنی الکی قیمتتت میره بالا یه سایت هم هست عدد بررسیش کن مخصوص موبایله عالیه ارزونم هست در حد کلیکی 50 تومن بهترین تبلیغو برات میاره لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
le__o 4 ارسال شده در اردیبهشت 17، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 17، 1395 یه مدت تحقیق کردم بعضی جاهام نقد کردن اد نگاه که قبل از نقد بود ازش خوشم میومد هم قیمتش خوبه هم زیاد تو سایتا میبینمش منتهی وقتی با پشتیبانیش تلفنی حرف زدم مثل یک شخص عادی بود نه مشاور یا چیز بلد صبا ویژن که همه جا بدشو میگن..زیر 300 که قبول نمیکنه ... بعد یکی میگف 1 میلیون دادم هیچ پشتیبانی نیومد بپرسه یا خبری بگیره از کمپینم ولی آ نتورک اومدن ! بعد میگه صبا ویژن آخرش نتونس کل کمپینمو خرج کنه و گذاشت آپارات زود خالی شد آنتورک رو خیلی تعریف میکنن کسی سابقه کار با اینارو نداره ؟ عدد هم دیدم عضو هم هستم خودمم استفاده کردم برا اپلیکیشن هام منتهی من به عنوان استفاده کننده از برنامه ها باور میکنی با اینکه اینهمه برنامه تبلیغ دار داشتم هیچوقت تبلیغات به چشمم نخورده ؟ یه برن ریز اون پایین ... هیچوقت ندیدم که کلیک کنم ! حالا بخاطر قیمتش استفاده ش میکنم یه کمپین کوچیک لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Configer 526 ارسال شده در اردیبهشت 17، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 17، 1395 بنظر من دوست عزیز علاوه بر سئو و بهینه سازی سایتتون پاپ اپ بخرید و رتبه سایتتون رو ببرید بالا به سرچ های با ارزشی برسید این خیلی بهتر ودائمی خواهد بود حالا شما بخوای تبلیغات انجام بدی تو سایت های تبلیغات کلیکی یکم قیمتشون بالاست ولی تبلیغ بنری خیلی مناسب هست مخصوصا بنر شما کاربر پسند باشه و افراد رو به خودش جذب کنه و کلیک کنه موفق تر خواهی بود لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,157 ارسال شده در اردیبهشت 18، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 18، 1395 سلام دیگه الان بهترین راه برای تبلیغ این چنین موارد استفاده از کانال های تلگرام / ایمیل انبوه / اینیستاگرام و .... هس برحسب تجربه ائی که در این کار داشیم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.