smz9999 347 ارسال شده در اردیبهشت 16، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 16، 1395 سلام یسری بازاریاب دارم ، میخواستم که یه قسمتی بزارم براشون که بتونن اطلاعات مشتری رو وارد کنن ، محصول رو انتخاب کنن و وارد صفحه پرداخت بشن ! چجوری باید همچین کاری رو انجام بدم ؟ ممنون لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
laruz 983 ارسال شده در اردیبهشت 16، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 16، 1395 سیستمت چیه؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
smz9999 347 ارسال شده در اردیبهشت 16، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 16، 1395 سیستمت چیه؟ سیستم 4 4 2 فقط happy اگه منظورتون سایته که وردپرس - ووکامرسSure لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
laruz 983 ارسال شده در اردیبهشت 16، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 16، 1395 سیستم 4 4 2 فقط happy اگه منظورتون سایته که وردپرس - ووکامرسSure افزونه های مختلفی هست در این رابطه. wc vendors خوبه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
smz9999 347 ارسال شده در اردیبهشت 16، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 16، 1395 افزونه های مختلفی هست در این رابطه. wc vendors خوبه این افزونه تا اونجایی که اطلاع دارم باعث میشه که فروشنده اضافه بشه به سایت و بتونه محصول خودشو بفروشه ، من میخوام بتونه فقط محصولاتی که میزارم توی سایت رو بفروشه و برای هر فروش مشخصات خریدار رو وارد کنه ! برای اینکار تنظیمات خاصی داره ؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
laruz 983 ارسال شده در اردیبهشت 16، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 16، 1395 زیر مجموعه گیری منظورته؟!! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
smz9999 347 ارسال شده در اردیبهشت 16، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 16، 1395 زیر مجموعه گیری منظورته؟!! میشه گفت یجورایی همون زیر مجموعه گیریه!! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
laruz 983 ارسال شده در اردیبهشت 16، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 16، 1395 لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. نسخه پرو هم که میدونی کجا دان کنی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
smz9999 347 ارسال شده در اردیبهشت 16، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 16، 1395 لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. نسخه پرو هم که میدونی کجا دان کنی ممنون ولی اینم اونی که لازم دارم نیست narhat! این لینک میده در صورتی که من میخوام یه فرم بده بهشون که مشخصات خریدار رو وارد کنن ، محصول رو انتخاب کنن ، و هزینه رو پرداخت کنن ، وقتی هم ثبت میشه معلوم باشه که کدوم یکی از فروشندها محصول رو فروخته !(crazy) لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
laruz 983 ارسال شده در اردیبهشت 16، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 16، 1395 تا درودی دیگر به درود.eek بیشتر از این نمی دونم متاسفانه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
smz9999 347 ارسال شده در اردیبهشت 16، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 16، 1395 تا درودی دیگر به درود.eekبیشتر از این نمی دونم متاسفانه ممنون که تا همینجا هم راهنمایی کردی inlove در حال جست و جو ام اگر پیدا کردم میزارم همینجا تا بقیه هم اگه لازم داشتن استفاده کنن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
laruz 983 ارسال شده در اردیبهشت 16، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 16، 1395 ممنون که تا همینجا هم راهنمایی کردی inlove در حال جست و جو ام اگر پیدا کردم میزارم همینجا تا بقیه هم اگه لازم داشتن استفاده کنن ممنون لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Configer 526 ارسال شده در اردیبهشت 16، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 16، 1395 این افزونه رو هم یه نگاهی بندازید پورسانت هم تعیین میکنه مشاهده افزونه لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. کنید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,156 ارسال شده در اردیبهشت 17، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 17، 1395 ممنون که تا همینجا هم راهنمایی کردی inlove در حال جست و جو ام اگر پیدا کردم میزارم همینجا تا بقیه هم اگه لازم داشتن استفاده کنن سلام این اموزش رو دنبال کنین لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. میتونه کم حال شما باشه با افزونه های مشابه مثل لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
smz9999 347 ارسال شده در اردیبهشت 20، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 20، 1395 این افزونه رو هم یه نگاهی بندازیدپورسانت هم تعیین میکنه مشاهده افزونه لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. کنید سلام این اموزش رو دنبال کنین لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. میتونه کم حال شما باشه با افزونه های مشابه مثل لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. ممنون ولی من اصلا نمیخوام لینک بدم به بازاریابا!! در اصل میخوام فرم سفارش رو بزارم توی پنل کاربریشون به صورتی که مشخصات خریدار و محصول رو وارد کنن ، بعد از ثبت سفارش هم به درگاه متصل بشن و هزینه محصول رو پرداخت کنن! که معلوم باشه فلان بازاریاب این سفارش رو گرفته ؛ اگر درصدشونم بشه مشخص کرد که چه بهتر ! ( البته میشه توی فرم سفارش یه گزینه گذاشت که بازاریاب اسم خودشو وارد کنه ، ولی خب به نظرم راه درست و اصولی نیست ) لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Configer 526 ارسال شده در اردیبهشت 20، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 20، 1395 فک نکنم همچین چیزی باشه باید شبیه سازیشو انجام بدید چون من هرجایی رفتم اصولا با لینک دهی بوده لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
smz9999 347 ارسال شده در اردیبهشت 20، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 20، 1395 فک نکنم همچین چیزی باشه باید شبیه سازیشو انجام بدیدچون من هرجایی رفتم اصولا با لینک دهی بوده ممنون راهی بلدین بشه فرم سفارش رو توی پنل کاربری قرارداد ؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Configer 526 ارسال شده در اردیبهشت 20، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 20، 1395 تو خود پنل کاربری وردپرس؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
smz9999 347 ارسال شده در اردیبهشت 20، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 20، 1395 بله لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Configer 526 ارسال شده در اردیبهشت 20، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 20، 1395 بنظرم اگر whmcs بود میشد یکاریش کرد بازم از دوستان هم سوال کنید یا هم با برنامه نویس وردپرس حرف بزنید این امکان رو برای شما میسازن اختصاصی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,156 ارسال شده در اردیبهشت 21، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 21، 1395 ممنون ولی من اصلا نمیخوام لینک بدم به بازاریابا!!در اصل میخوام فرم سفارش رو بزارم توی پنل کاربریشون به صورتی که مشخصات خریدار و محصول رو وارد کنن ، بعد از ثبت سفارش هم به درگاه متصل بشن و هزینه محصول رو پرداخت کنن! که معلوم باشه فلان بازاریاب این سفارش رو گرفته ؛ اگر درصدشونم بشه مشخص کرد که چه بهتر ! ( البته میشه توی فرم سفارش یه گزینه گذاشت که بازاریاب اسم خودشو وارد کنه ، ولی خب به نظرم راه درست و اصولی نیست ) با موردی که براتون گفتم میتونسین اینکارو انجام بدین در غیر اسنصورت باید کدنویسی صورت بگیره برای نیاز شما خواسین خصوصی کنین لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.