hamed1777 6 ارسال شده در اردیبهشت 16، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 16، 1395 با سلام دوستان کسی نمیدونه نام قالب سایت زیر چیه ؟ پس از یک ساعت نت گردی قالب مورد نظر رو پیدا کردم که فروشی هم بود ولی متاسفانه نت قطع شد و نام قالب رو فراموش کردم . لطفا اگه کسی نام قالب رو میدونه و یا قالب شبیه به سایت طراحی زیر هست بهم معرفی بکنه . با تشکر لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
voltag 590 ارسال شده در اردیبهشت 16، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 16، 1395 /*Theme Name: softkadeTheme URI: لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. Softkade Design Group Themeversion: V1.0Author: Hamed KhandarAuthor URI: لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. همونطور ک مشاهده میکنید این قالب اختصاصی طراحی شده و نمونه خارجی یا داخلی نداره .. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
هومان هرمزدی 112 ارسال شده در اردیبهشت 16، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 16، 1395 با پوسته good news میشه بهترش رو ساخت. سایت "مدیر سایت" به خوبی از این پوسته استفاده کرده. این پوسته در نسخه موبایل یه نمایش بی نقص و کاربر پسند داره و از هر لحاظ چشم نواز هستش مخصوصا منوها که خیلی حرفه ای هستند لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Configer 526 ارسال شده در اردیبهشت 16، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 16، 1395 بابا من این یارو رو میشناسم سافت کده اختصاصی نیست این از بخش طراحی سایت جهان پی برداشته شده ابروشو توی چت ساپورت بردیم دستش رو شد به هرحال اینم لینک دانلود: لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hamed1777 6 ارسال شده در اردیبهشت 16، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 16، 1395 بابا من این یارو رو میشناسم سافت کده اختصاصی نیست ایناز بخش طراحی سایت جهان پی برداشته شده ابروشو توی چت ساپورت بردیم دستش رو شد به هرحال اینم لینک دانلود: لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. بله درسته آدم کلاهبرداری هست لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hamed1777 6 ارسال شده در اردیبهشت 16، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 16، 1395 /*Theme Name: softkadeTheme URI: لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. Softkade Design Group Themeversion: V1.0Author: Hamed KhandarAuthor URI: لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. همونطور ک مشاهده میکنید این قالب اختصاصی طراحی شده و نمونه خارجی یا داخلی نداره .. دوست عزیز موضوع سایتش طراحی هست . پس مسلمه وقتیکه یک قالب وردپرس میخره نام طراحشو تغییر میده . این قالب دارای پنل اس ام اس هم نیز فکر کنم هست در هر صورت با تشکر از شما لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hamed1777 6 ارسال شده در اردیبهشت 16، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 16، 1395 با پوسته good news میشه بهترش رو ساخت. سایت "مدیر سایت" به خوبی از این پوسته استفاده کرده. این پوسته در نسخه موبایل یه نمایش بی نقص و کاربر پسند داره و از هر لحاظ چشم نواز هستش مخصوصا منوها که خیلی حرفه ای هستند داداش ازت نخواستم که از قالب تعریف بکنی خخخ فقط گفتم اگه میشه نام قالبی شبیه به این قالب به من معرفی کنید . تازشم این معلومه که یک قالب معمولی هست و طراحش حتما یه بچه بوده که از طرح های دیگران کپی برداشته بازم با تشکر از شما لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
voltag 590 ارسال شده در اردیبهشت 16، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 16، 1395 دوست عزیز موضوع سایتش طراحی هست . پس مسلمه وقتیکه یک قالب وردپرس میخره نام طراحشو تغییر میده . این قالب دارای پنل اس ام اس هم نیز فکر کنم هست در هر صورت با تشکر از شما چند نفر رو میشناسی ک تو کار طراحی سایت با وردپرس باشه بعد قالب سایت خودش رو به جای اینکه خودش طراحی کنه بخره ؟! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hamed1777 6 ارسال شده در اردیبهشت 16، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 16، 1395 چند نفر رو میشناسی ک تو کار طراحی سایت با وردپرس باشه بعد قالب سایت خودش رو به جای اینکه خودش طراحی کنه بخره ؟! داداش من با استفاده از تجربه و شناختی که نسبت به مدیر سایت دارم این حرفو زدم . چونکه مدیر اون سایت طراح وردپرس نیست و چیزیم از کد نویسی بلد نیست چه برسه به کد نویسی پوسته وردپرس . داداش کد های وسط قالب اصلی مربوط به سایت دی چت میباشند و اون کپی کرده و اگه توجه کرده باشی فقط عنوان سایتش گروه طراحی هست وگرنه فقط طراح سایت چت روم میباشد با تشکر از شما لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
هومان هرمزدی 112 ارسال شده در اردیبهشت 16، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 16، 1395 داداش ازت نخواستم که از قالب تعریف بکنی خخخ فقط گفتم اگه میشه نام قالبی شبیه به این قالب به من معرفی کنید . تازشم این معلومه که یک قالب معمولی هست و طراحش حتما یه بچه بوده که از طرح های دیگران کپی برداشته بازم با تشکر از شما من در مورد امکانت پوسته پیشنهادیم که خیلی شبیه به این پوسته است گفتم. نکات مثبتی که گفتم در مورد پوسته ای که میخواستید نبود بلکه در مورد پوسته ای به اسم گود نیوز بود که سایتهای مختلفی دارن ازش استفاده میکنن و از هر لحاظ کدنویسی کاملی داره لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hamed1777 6 ارسال شده در اردیبهشت 16، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 16، 1395 من در مورد امکانت پوسته پیشنهادیم که خیلی شبیه به این پوسته است گفتم. نکات مثبتی که گفتم در مورد پوسته ای که میخواستید نبود بلکه در مورد پوسته ای به اسم گود نیوز بود که سایتهای مختلفی دارن ازش استفاده میکنن و از هر لحاظ کدنویسی کاملی داره هومان جان از راهنمایی های شما متشکرم در ضمن با قالب در حال محبوب شدن گود نیوز اشنایی دارم . فقط یک سوال . داداش میشه بری سایت جهان پی و ببینی میتونی وارد سایتشون بشی و یا خیر ؟ با تشکر از شما لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
هومان هرمزدی 112 ارسال شده در اردیبهشت 16، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 16، 1395 هومان جان از راهنمایی های شما متشکرم در ضمن با قالب در حال محبوب شدن گود نیوز اشنایی دارم . فقط یک سوال . داداش میشه بری سایت جهان پی و ببینی میتونی وارد سایتشون بشی و یا خیر ؟با تشکر از شما خیر نمیشه. من هم با بدبختی تونستم درخواست تسویه حساب رو ثبت کنم. از طریق whois شماره موبایل و ایمیل صاحب دامنه رو در بیار و باهاش در ارتباط باش. قالب سایت لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. هم هست البته بیشتر فروشگاهی هستش اما ساختار خوبی برای سایتهای خبری و آموزشی داره لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,156 ارسال شده در اردیبهشت 17، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 17، 1395 سلام لطفا از دادن کلماتی از قبیل کلاهبرداری و ..... بدوپن مدرک قطعی و سطحی خودداری کنین لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.