irantesco 141 ارسال شده در اردیبهشت 14، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 14، 1395 سلام دوستان ببخشید من واسه سایتم برگه هایی ساختم و حالا که میخوام درستشون کنم ولی با ویژوال کامپوزر هر کاری میکنم نمیاد بالا و الان یک ساعته لودینگ میکنه ولی بالا نمیاد چکار باید بکنم؟ از طرفی اگر یه برگه تازه بسازم هم لودینگ گیر نمیکنه ولی نمیشه محتوا اضافه کرد،یعنی هر چی میزنم روش اجرا نمیشه که محتوا اضافه بشه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
هومان هرمزدی 112 ارسال شده در اردیبهشت 14، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 14، 1395 این مشکل بعد از به روزرسانی وردپرس به وجود میاد. من هم مجبور شدم اکثر افزونه های پولی رو به روز کنم. بهترین منبع برای دانلود افزونه ها وبسایت لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. هستش. هر افزونه ای که مشکل خورده کافیه به روز بشه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
laruz 983 ارسال شده در اردیبهشت 14، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 14، 1395 بهتره اپدیت نکنید. حتی جدیدترین نسخشم همین مشکلو داره. نسخه ۴.۱ فعلا بدون مشکله لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,157 ارسال شده در اردیبهشت 15، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 15، 1395 سلام دوستانببخشید من واسه سایتم برگه هایی ساختم و حالا که میخوام درستشون کنم ولی با ویژوال کامپوزر هر کاری میکنم نمیاد بالا و الان یک ساعته لودینگ میکنه ولی بالا نمیاد چکار باید بکنم؟ از طرفی اگر یه برگه تازه بسازم هم لودینگ گیر نمیکنه ولی نمیشه محتوا اضافه کرد،یعنی هر چی میزنم روش اجرا نمیشه که محتوا اضافه بشه لطفا جای مناسب پست بزنین انتقال داده شد بهتره اپدیت نکنید. حتی جدیدترین نسخشم همین مشکلو داره. نسخه ۴.۱ فعلا بدون مشکله والا همیشه به دوستان میگیم که زودی اپدیت نکنین ولی بازم صورت میگیره اصلا تفاوت خاصی ام زیاد در اپدیت ها نیسا ولی خب میشه .. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.