hajjsadegh 70 ارسال شده در اردیبهشت 14، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 14، 1395 سلام دوستان من سیستم تغییر تگ آنلاین رو روی ساب دامین : لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. نصبکردم ولی موقع تغییر تگ کانکشن فیلد میده ..... موضوع دوم: چ طور میتونم وقتی ادرس فایل: لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. رو میزنم از طریق مرور گر به آهنگ های داخلش دسترسی داشته باشم و بشه دانلودشون کرد؟؟ مثل آلبوم هایی که به صورت تکی برای دانلود قرار میدن.من می خوام کلا در دسترس باشه. دسترسی هارو به ۷۷۷ یا ۷۵۵ و ... تغییر دادم نشد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
laruz 983 ارسال شده در اردیبهشت 14، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 14، 1395 htaccess فک کنم بشه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hajjsadegh 70 ارسال شده در اردیبهشت 14، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 14، 1395 htaccess فک کنم بشه کدوم مورد داداش؟ اولی مهم تره واسم... اسکریپت تغییر تگ مشکل داره یعنی؟ آخه گاهی گاهیه صب میشه ظهر نمیشه ویرایش کرد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
laruz 983 ارسال شده در اردیبهشت 14، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 14، 1395 نه دومی. اولی کار نکردم متاسفانه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
m1410 196 ارسال شده در اردیبهشت 14، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 14، 1395 برا مشکل اول تگر یه اسکریپت ساده هستش فکر کنم تو همین 20 اسکریپت هم باشه من خودم یه مدت با همون کار کردم بدون مشکل و عالی لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. مشکل دوم نمایش فایل ها در وب اگر اشتباه نکنم باید هاست دانلودتون از php پشتیبانی کنه یا php روش نصب باشه باید تیکت بدید به پشتیبانی تا اگر راهی داره براتون ردیفش کنند موفق باشید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hajjsadegh 70 ارسال شده در اردیبهشت 14، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 14، 1395 برا مشکل اول تگر یه اسکریپت ساده هستش فکر کنم تو همین 20 اسکریپت هم باشه من خودم یه مدت با همون کار کردم بدون مشکل و عالی لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. مشکل دوم نمایش فایل ها در وب اگر اشتباه نکنم باید هاست دانلودتون از php پشتیبانی کنه یا php روش نصب باشه باید تیکت بدید به پشتیبانی تا اگر راهی داره براتون ردیفش کنند موفق باشید از سایت فامو گرفتم...البته بیست اسکریپت فایل استایلشو نداره فک کنم... میشه مشکل از هاست دانلود باشه؟؟ گاهی شما رو هاست دانلود استفاده می کردید؟ بجز این اسکریپت دگ ای سراغ ندارید؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
m1410 196 ارسال شده در اردیبهشت 14، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 14، 1395 الان شما از هاست دانلود برا چی استفاده می کنید ؟ برا دانلود دیگه خب اسکریپی که دادم اصلاً فکر نمیکنم استایل بخواد شما فایل زیپ رو بریز رو هاست سایت مثلاً ادری yournam.com/tag و استفاده کن بهترین همین اسکریپت هست میتونید از سایت های اماده خارجی هو استفاده کنید اما دردسرش کمی زیاده من خودم رو هاست اصلی سایت نصب کرده بودم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hajjsadegh 70 ارسال شده در اردیبهشت 14، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 14، 1395 الان شما از هاست دانلود برا چی استفاده می کنید ؟ برا دانلود دیگهخب اسکریپی که دادم اصلاً فکر نمیکنم استایل بخواد شما فایل زیپ رو بریز رو هاست سایت مثلاً ادری yournam.com/tag و استفاده کن بهترین همین اسکریپت هست میتونید از سایت های اماده خارجی هو استفاده کنید اما دردسرش کمی زیاده من خودم رو هاست اصلی سایت نصب کرده بودم من خودمم قبلا رو هاست اصلی نصب کرده بودم مشکلی نداشت...رو هاست دانلود درست کار نمیکنه متاسفانه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
m1410 196 ارسال شده در اردیبهشت 14، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 14، 1395 احتمالش هست هاست دانلود چیزی کم داشته باشه که باعث بد کار کردن اسکریپت بشه شاید همون مشکل نداشتن php باشه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,157 ارسال شده در اردیبهشت 15، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 15، 1395 سلام دوستانمن سیستم تغییر تگ آنلاین رو روی ساب دامین : لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. نصبکردم ولی موقع تغییر تگ کانکشن فیلد میده ..... موضوع دوم: چ طور میتونم وقتی ادرس فایل: لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. رو میزنم از طریق مرور گر به آهنگ های داخلش دسترسی داشته باشم و بشه دانلودشون کرد؟؟ مثل آلبوم هایی که به صورت تکی برای دانلود قرار میدن.من می خوام کلا در دسترس باشه. دسترسی هارو به ۷۷۷ یا ۷۵۵ و ... تغییر دادم نشد ارور اولی مربوط به تنظیمات سرور میتونه باشه الان برای من اصلا باز نشدش مورد دوم هم مربوط به تنظیمات خاص سرور برای فایل ها و پوشه ها هس که به راحتی قابل تغییر هس براشون تیکت بدید ( مسئول سرور ) اما میتونین از اسکریپت هایی در این زمینه ام استفاده کنین لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.