m1410 196 ارسال شده در اردیبهشت 11، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 11، 1395 با سلام به دوستان من یه پوسته دارم وقتی نصب میکنم وردپس دیگه بالا نمیاد یعنی صفحش سفید میشه هم ادرس هم ادمین حالا پوسترو بزارم یا همین طوری میشه کمک کرد ؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
majidghafoorzade 24 ارسال شده در اردیبهشت 11، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 11، 1395 احتمالا مشکل از فایل function.php هست تمام کدهای توی این فایل رو پاک کنید و امتحان کنید اگر درست نشد قالب رو بذارید راهنماییتون کنیم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,157 ارسال شده در اردیبهشت 11، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 11، 1395 با سلام به دوستانمن یه پوسته دارم وقتی نصب میکنم وردپس دیگه بالا نمیاد یعنی صفحش سفید میشه هم ادرس هم ادمین حالا پوسترو بزارم یا همین طوری میشه کمک کرد ؟ سفید شدن سایت و بالا نیامدن وردپرس دلایل مختلفی میتونه داشه باشه که بارها در همین انجمن مطرح شده است شما ادرس وب سایت رو بزارین همراه با استایلی که دارین استفاده می کنین اتسمشو بیان کنین تا بررسی شه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
m1410 196 ارسال شده در اردیبهشت 11، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 11، 1395 ممنون از پاسختون استایل رو خریدم اما چندین سال پیش ارور رو پیدا کردم به شکل زیر هستش : Notice: get_theme_data is از رده خارج شده است از نگارش3.4! بهجای آن از wp_get_theme() استفاده کنید. in /home/vol1_6/gigfa.com/gigfa_17483637/htdocs/wp-includes/functions.php on line 3573 یکی از دویتان گفت برا تابعه میشه درستش کرد ؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,157 ارسال شده در اردیبهشت 13، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 13، 1395 این ارور مربوط به functions.php و تابع اون در سرور وردپرسی هس یه تیکت به مدیر سرور بدین بررسی کنن اگر تابع GET فعال بود در سرور که باید تابع استایل عوض شه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.