amirnazemi 0 ارسال شده در اردیبهشت 8، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 8، 1395 سلام دوستان من توی قالب be theme یه مشکلی دارم توی منو بین حروفم فاصله میندازه هر چیم فونت رو عوض کردم فونت عوض میشه ولی فاصله بازم هست ولی توی بقیه مطالب سایت اینجوری نمیشه تو رو خدا زود کمکم کنید ممنونم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,157 ارسال شده در اردیبهشت 8، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 8، 1395 سلام دوستان من توی قالب be theme یه مشکلی دارمتوی منو بین حروفم فاصله میندازه هر چیم فونت رو عوض کردم فونت عوض میشه ولی فاصله بازم هست ولی توی بقیه مطالب سایت اینجوری نمیشه تو رو خدا زود کمکم کنید ممنونم سلام این مورد مربوط به اسپیس اضافه هسش که در CSS باید روی 0 تنظیم گردد ادرس سایت ؟؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
laruz 983 ارسال شده در اردیبهشت 8، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 8، 1395 font-wrap رو تو فایلای سی اس اس 0 بذاز لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.