H A S A N 332 ارسال شده در اردیبهشت 7، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 7، 1395 سلام دوستان بهترین اسکیریپت خبرخوان (فارسی) از نظر شما چی هست که ایندیکس خوبی داشته باشه و مطالب رو کامل کپی کنه (ترجیحا بدون لینک منبع) اگه سراغ دارین اسکیریپت خبرخوان خوبی لطفا لینک شو بدین در ضمن کسی میدونه که در وردپرس وقتی یه مطلب رو بروز میکنیم چطوری اون مطلب بیاد پست اول ؟ دیگه پست قبل نباشه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
gholamreza-alipoor 458 ارسال شده در اردیبهشت 7، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 7، 1395 سلام دوستان بهترین اسکیریپت خبرخوان (فارسی) از نظر شما چی هست که ایندیکس خوبی داشته باشه و مطالب رو کامل کپی کنه (ترجیحا بدون لینک منبع) اگه سراغ دارین اسکیریپت خبرخوان خوبی لطفا لینک شو بدین در ضمن کسی میدونه که در وردپرس وقتی یه مطلب رو بروز میکنیم چطوری اون مطلب بیاد پست اول ؟ دیگه پست قبل نباشه در مورد بهترین اسکریپت فک کنم هستی بلاگ. اما در مورد ویرایش مطلب در قسمت تاریخ انتشار در هنگام ویرایش پست ، تاریخ انتشار رو به روز کنید! با احترام! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
H A S A N 332 ارسال شده در اردیبهشت 7، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 7، 1395 در مورد بهترین اسکریپت فک کنم هستی بلاگ.اما در مورد ویرایش مطلب در قسمت تاریخ انتشار در هنگام ویرایش پست ، تاریخ انتشار رو به روز کنید! با احترام! ممنون بابت راهنمایی ولی اسکیریپت هستی بلاگ رایگانش تو نت هست متاسفانه باگ و شل دارن اسکیریپت شو شما دارین یا اسکیریپت دیگه ای بدین ؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
gholamreza-alipoor 458 ارسال شده در اردیبهشت 7، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 7، 1395 ممنون بابت راهنمایی ولی اسکیریپت هستی بلاگ رایگانش تو نت هست متاسفانه باگ و شل دارن اسکیریپت شو شما دارین یا اسکیریپت دیگه ای بدین ؟ من اسکریپت هستی بلاگ رو دارم.90 هزار تومن از یکی از دوستان خریدم. باستون خصوصی ارسال میکنم. به دردتون خورد با هم حساب خواهیم کرد.البته این رو بگم که آموزشش رو ندارم! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
H A S A N 332 ارسال شده در اردیبهشت 7، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 7، 1395 من اسکریپت هستی بلاگ رو دارم.90 هزار تومن از یکی از دوستان خریدم. باستون خصوصی ارسال میکنم. به دردتون خورد با هم حساب خواهیم کرد.البته این رو بگم که آموزشش رو ندارم! ممنون لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
H A S A N 332 ارسال شده در اردیبهشت 7، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 7، 1395 دوستان کس دیگه ای نظر درباره بهترین اسکیریپت فارسی خبرخوان نداره ؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
heatleap 0 ارسال شده در اردیبهشت 8، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 8، 1395 منم میخوام بخرم برا منم ارسال کنید لطفا لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
gholamreza-alipoor 458 ارسال شده در اردیبهشت 8، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 8، 1395 منم میخوام بخرم برا منم ارسال کنید لطفا ارسال شد ، خصوصی تون رو چک کنید! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,157 ارسال شده در اردیبهشت 8، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 8، 1395 سلام دوستان بهترین اسکیریپت خبرخوان (فارسی) از نظر شما چی هست که ایندیکس خوبی داشته باشه و مطالب رو کامل کپی کنه (ترجیحا بدون لینک منبع) اگه سراغ دارین اسکیریپت خبرخوان خوبی لطفا لینک شو بدین در ضمن کسی میدونه که در وردپرس وقتی یه مطلب رو بروز میکنیم چطوری اون مطلب بیاد پست اول ؟ دیگه پست قبل نباشه لطفا جای مناسب پست بزنین / انتقال داده شد به بخش پشتیبانی در رایگانا این بهتر است لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. اما در مورد نسخه های حرفه ائیی هم میتونین از این سایت خرید کنین / عالی هس لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.