H A S A N 332 ارسال شده در اردیبهشت 3، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 3، 1395 سلام دوستان بنده افزونه U Ast Seo رو نصب کردم زمان پست گذاشتن دو تا کادر اول که برای تایتل و description یا keywords دقیق حضور ذهن ندارم رو تکمیل میکنم کادر بالاش هم سبز رنگ میشه اما اون پایین که فک میکنم کادر راهنما هستش سه گزینه اول به رنگ قرمز و نارنجی هستش کسی میدونه که باید چی کار کنم اونا هم سبز رنگ بشن ؟ اون کادر کلید واژه کنونی هم پر میکنم همه قرمز میشن ! چند کلمه بزارم یا چه نکته ای بزارم که قرمز نشه ؟ کسی میدونه از چه افزونه ای یا ترفندی هم استفاده کنم که پست هام لینک اول باشن تو گوگل ؟ (موزیک) لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,157 ارسال شده در اردیبهشت 4، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 4، 1395 سلام دوستان بنده افزونه U Ast Seo رو نصب کردم زمان پست گذاشتن دو تا کادر اول که برای تایتل و description یا keywords دقیق حضور ذهن ندارم رو تکمیل میکنم کادر بالاش هم سبز رنگ میشه اما اون پایین که فک میکنم کادر راهنما هستش سه گزینه اول به رنگ قرمز و نارنجی هستش کسی میدونه که باید چی کار کنم اونا هم سبز رنگ بشن ؟ اون کادر کلید واژه کنونی هم پر میکنم همه قرمز میشن ! چند کلمه بزارم یا چه نکته ای بزارم که قرمز نشه ؟ کسی میدونه از چه افزونه ای یا ترفندی هم استفاده کنم که پست هام لینک اول باشن تو گوگل ؟ (موزیک) لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. سلام اگر به اروها دقت کنین قشنگ نوشته معنی ارورها در چی هسش سعی کنین کلمات کلیدی رو کمتر و دقیق تر براش معرفی کنین و . .. ترفند برای ایندکس سریع هم Fetch as Google گوگل هسش اینم اموزش لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
H A S A N 332 ارسال شده در اردیبهشت 4، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 4، 1395 سلام اگر به اروها دقت کنین قشنگ نوشته معنی ارورها در چی هسش سعی کنین کلمات کلیدی رو کمتر و دقیق تر براش معرفی کنین و . .. ترفند برای ایندکس سریع هم Fetch as Google گوگل هسش اینم اموزش لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. ممنون بابت راهنمایی عکس رو هرچی میزاریم رنگ نارنجی میشه متن پست باید چند کلمه باشه که قرمز رنگ نباشه ؟ لینک سایت : لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. مشگل های دیگه رفع شد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,157 ارسال شده در اردیبهشت 5، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 5، 1395 ممنون بابت راهنمایی عکس رو هرچی میزاریم رنگ نارنجی میشه متن پست باید چند کلمه باشه که قرمز رنگ نباشه ؟ لینک سایت : لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. مشگل های دیگه رفع شد خب پس شکر که مشکلات دیگر شما رفع شد 5 کلمه حرفه ائ بزنین و البته دقت کنین چن کلمه از شما خواسه در اون بخش همون اندازه بزنین لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.