H A S A N 332 ارسال شده در فروردین 28، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در فروردین 28، 1395 سلام دوستان امروز درحال چک کردن رنک سایت هام بودم که دو تا از دامین هام رو دیدم رنک گوگلشون صفر شده تعجب کردم دامین بیست اسکیریپت هم چک کردم صفر شده بود لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. کسی دلیل رو میدونه ؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,157 ارسال شده در فروردین 28، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در فروردین 28، 1395 سلام چرا اخه در بخش اطلاعیه ها پست میزنید ؟ مورد طبیعی هست و اپدیت جدید در راهه , بزودی اطلاعیه ی رسمی الکسا زده میشه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
azad123 46 ارسال شده در فروردین 28، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در فروردین 28، 1395 چه عجب بالاخره اپدیت میشه بعد از مدت ها. بنظرتون کی تموم میشه آپدیتش؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,157 ارسال شده در فروردین 29، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در فروردین 29، 1395 بزودی اعلام رسمی خواهد شد بسته شد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.