AynaZ 4,156 ارسال شده در فروردین 27، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در فروردین 27، 1395 سلام توسط این افزونه ی حرفه ائی و ساده کار میتونین در بین بهترین کلمات کلیدی و تگ های حرفه ائی جستجو شده از کل فضای مجازی بهترین ها رو انتخاب کرده و استفاده کنین لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. نصب : بعد از نصب و فعال سازی وارد ویرایشگر متن شوید و کلمه کلیدی مرتبط رو در WP Keyword Suggest وارد کنید ، ابتدا وقتی بنویسید چند کلمه کلیدی مرتبط رو نشون می ده اما برای اینکه بخواید نتایج بیشتری رو مشاهده کنید باید روی suggest کلیک کنید. لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. 2 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
khourani 0 ارسال شده در خرداد 14، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 14، 1395 سلام مدتیه با این افزونه آشنا شدم اما نمیدونم چرا وقتی میخوام ازش استفاده کنم، بعد اینکه کلمه مورد نظرم رو می نویسم و دکمه پیشنهاد دادن رو میزنم، کلمات پیشنهادیش عجیب و غریب نشون میده که خوانا نیست! کلمه من فارسیه و پیشنهادهای فارسیش اینجوریه، با انگلیسی مشکلی نداره. حتی سیستم انکودینگ رو هم عوض کردم اما حل نمیشه ... کسی راه حلی به نظرش میرسه؟ افزونه بهتری هم وجود داره؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Configer 526 ارسال شده در خرداد 15، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 15، 1395 سلاممدتیه با این افزونه آشنا شدم اما نمیدونم چرا وقتی میخوام ازش استفاده کنم، بعد اینکه کلمه مورد نظرم رو می نویسم و دکمه پیشنهاد دادن رو میزنم، کلمات پیشنهادیش عجیب و غریب نشون میده که خوانا نیست! کلمه من فارسیه و پیشنهادهای فارسیش اینجوریه، با انگلیسی مشکلی نداره. حتی سیستم انکودینگ رو هم عوض کردم اما حل نمیشه ... کسی راه حلی به نظرش میرسه؟ افزونه بهتری هم وجود داره؟ سلام نسخه های دیگه این افزونه رو هم تست کنید خب در کنار این افزونه افزونه زیر هم باشه عالی میشه هردو مکمل میشن باهم لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,156 ارسال شده در خرداد 15، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 15، 1395 سلاممدتیه با این افزونه آشنا شدم اما نمیدونم چرا وقتی میخوام ازش استفاده کنم، بعد اینکه کلمه مورد نظرم رو می نویسم و دکمه پیشنهاد دادن رو میزنم، کلمات پیشنهادیش عجیب و غریب نشون میده که خوانا نیست! کلمه من فارسیه و پیشنهادهای فارسیش اینجوریه، با انگلیسی مشکلی نداره. حتی سیستم انکودینگ رو هم عوض کردم اما حل نمیشه ... کسی راه حلی به نظرش میرسه؟ افزونه بهتری هم وجود داره؟ سلام شما در بخش تنظیمات کلمات کلیدی آیا موارد WP Keyword Suggest رو به خوبی میزنید ؟؟ برخی وقتام باید برئزرسانی کنین تنظیمات رو و روی suggest کلیک کنین این موارد رو انجام بدین رفع نگردید اگر اطلاعات بفرسین بررسی شه 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده