gholamreza-alipoor 458 ارسال شده در فروردین 27، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در فروردین 27، 1395 سلام دوستان وقت همگیتون بخیر. بنده مشکلی داشتم در تداخل وردپرس و افزونه ها در کل مشکلی بود باس خودش که با سعی و تلاش کاربر گرامی : لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. برطرف شد که همین جا ازشون تشکر میکنم. منتها بعد از این که این مشکل بر طرف شد همه چیز درست بود ولی یک قالب دیگه که نصب کردم . یک صفحه ی سفید میاد و درون صفحه با پیام: Fatal error: Unknown: Cannot use output buffering in output buffering display handlers in Unknown on line 0 رو به رو شدم.البته این پیام مختص یک قالب هستش که از یکی از دوستان گرفتم. باقی قالب ها چنین مشکلی ندارند. کسی مورد رفع مشکل اگه اطلاع داره لطفا اطلاع بده و راهنمایی ام کنه با تشکر.! با احترام. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,157 ارسال شده در فروردین 27، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در فروردین 27، 1395 سلام تداخل با یه افزونه ای داره / دافزونه ها رو غیرفعال کنین و تست کنین اگر رفع نشدش که مربوط به فایل فانکشن استایل هس لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.