ghader2 0 ارسال شده در فروردین 27، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در فروردین 27، 1395 دوستان یه کد میخوام که یه کادر text و یه button داشته باشه بعد موقه ای که لینک تصویری رو داخل اون کادر پیست کنم تصویر در پایین کادر نمایش داده بشهteeth اینم عکس چیزی که گفتم: لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Mohsen_Nirouzad 538 ارسال شده در فروردین 27، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در فروردین 27، 1395 سلام من الان براتون مینویسمش فقط با php نوشته بشه یا JavaScript؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Mohsen_Nirouzad 538 ارسال شده در فروردین 27، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در فروردین 27، 1395 خوب، متاسفانه نبودید که پاسخ بدید. خودم با PHP براتون نوشتمش. لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Mohsen_Nirouzad 538 ارسال شده در فروردین 27، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در فروردین 27، 1395 بله میتونه! لیست کار هایی که میخواید انجام بده رو بدید تا براتون بسازمش لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ghader2 0 ارسال شده در فروردین 27، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در فروردین 27، 1395 خوب، متاسفانه نبودید که پاسخ بدید.خودم با PHP براتون نوشتمش. لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. ممنون. امکانش هست کارای دیگه ای مثل پخش فیلم یا اهنگ رو هم انجام بده؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ghader2 0 ارسال شده در فروردین 27، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در فروردین 27، 1395 بله میتونه!لیست کار هایی که میخواید انجام بده رو بدید تا براتون بسازمش پخش موزیک,نمایش فیلم و عکس لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Mohsen_Nirouzad 538 ارسال شده در فروردین 27، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در فروردین 27، 1395 پخش موزیک,نمایش فیلم و عکس صبر کنید تا براتون بنویسمش لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ghader2 0 ارسال شده در فروردین 27، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در فروردین 27، 1395 یه سوال دیگه هم دارمteeth جچور میشه باcssحالت معمولی عکسای که لینکش اشتباس رو تغیر داد؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Mohsen_Nirouzad 538 ارسال شده در فروردین 27، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در فروردین 27، 1395 یه سوال دیگه هم دارمteethجچور میشه باcssحالت معمولی عکسای که لینکش اشتباس رو تغیر داد؟ کاری نداره که! با PHP قبل از اینکه نمایش بدید تصویر رو، تعیین میکنید که اگر تصویر موجود نباشه نمایش داده نشه و به جاش یه عکس دیگه نشون داده شه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ghader2 0 ارسال شده در فروردین 27، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در فروردین 27، 1395 کاری نداره که!با PHP قبل از اینکه نمایش بدید تصویر رو، تعیین میکنید که اگر تصویر موجود نباشه نمایش داده نشه و به جاش یه عکس دیگه نشون داده شه یه سورس میدینhappy لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Mohsen_Nirouzad 538 ارسال شده در فروردین 27، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در فروردین 27، 1395 یه سورس میدینhappy $file = 'http://www.domain.com/somefile.jpg';$file_headers = @get_headers($file);if($file_headers[0] == 'HTTP/1.1 404 Not Found') { $exists = false;}else { $exists = true;} اگر هم که سرور از Curl پشتیبانی کنه بهتره از این استفاده شه: function url_exists($url) { if (!$fp = curl_init($url)) return false; return true;} دارم به سورس پروژه تون اضافه اش میکنم ... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ghader2 0 ارسال شده در اردیبهشت 1، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 1، 1395 $file = 'http://www.domain.com/somefile.jpg';$file_headers = @get_headers($file);if($file_headers[0] == 'HTTP/1.1 404 Not Found') { $exists = false;}else { $exists = true;} اگر هم که سرور از Curl پشتیبانی کنه بهتره از این استفاده شه: function url_exists($url) { if (!$fp = curl_init($url)) return false; return true;} دارم به سورس پروژه تون اضافه اش میکنم ... ببخشید پروژه من تموم نشد؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.