sir-mahan 31 ارسال شده در فروردین 26، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در فروردین 26، 1395 سلام خدمت دوستان ، سایت سازان و گرافیستان و ..... ، من از اسکریپت آپلود از لینک فایل rapidleech استفاده می کنم ، با این اسکریپت میتونم لینک های غیرمستقیم رو در سایت خودم آپلود کنم، اما خب هرکی ادرس این اسکریپتو میتونه از لینک اصلی برداره و بره توی پنل فایل هامو پاک کنه ، برای صفحه رمز گذاشتم دیدم الان لینک های دانلودمم چون پوشه files اسکریپت توی پوشه اصلی لینک یعنی 94link بود الان لینک های دانلودمم رمز دارم ، میخواستم بدونم کسی میدونه چیکار کنم؟ اسکریپتی داره با امکانات این اسکریپت؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
daymobile 19 ارسال شده در فروردین 26، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در فروردین 26، 1395 بروی توی هاستت بعد فایل کانینگو باز کن و بهش رمز عبور و پسورد بده همون مشخصه فایلو باز کنی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sir-mahan 31 ارسال شده در فروردین 26، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در فروردین 26، 1395 بروی توی هاستت بعد فایل کانینگو باز کن و بهش رمز عبور و پسورد بده همون مشخصه فایلو باز کنی من میخوام پوشه فایل رمز نداشته باشه ! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,157 ارسال شده در فروردین 27، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در فروردین 27، 1395 سلام خدمت دوستان ، سایت سازان و گرافیستان و ..... ، من از اسکریپت آپلود از لینک فایل rapidleech استفاده می کنم ، با این اسکریپت میتونم لینک های غیرمستقیم رو در سایت خودم آپلود کنم، اما خب هرکی ادرس این اسکریپتو میتونه از لینک اصلی برداره و بره توی پنل فایل هامو پاک کنه ، برای صفحه رمز گذاشتم دیدم الان لینک های دانلودمم چون پوشه files اسکریپت توی پوشه اصلی لینک یعنی 94link بود الان لینک های دانلودمم رمز دارم ، میخواستم بدونم کسی میدونه چیکار کنم؟ اسکریپتی داره با امکانات این اسکریپت؟ شما موقع نصب رپیدلیچ پسورد رو تعریف کردین یا از طریق پوشه رمزگذاری کردین ؟ برای خود رپیدلیچ برین به فایل config فکر کنم در پوشه ادمین هس لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sir-mahan 31 ارسال شده در فروردین 27، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در فروردین 27، 1395 شما موقع نصب رپیدلیچ پسورد رو تعریف کردین یا از طریق پوشه رمزگذاری کردین ؟ برای خود رپیدلیچ برین به فایل config فکر کنم در پوشه ادمین هس از طریق پوشه اصلی رمز گذاشتم ! نصبی نداشت اسکریپت من فقط توی هاست بارگذاری کردم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sir-mahan 31 ارسال شده در فروردین 27، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در فروردین 27، 1395 منظورتون اینه که پوشه configs از خود پوشه اصلی اسکریپت بیام بهش رمز بدم؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,157 ارسال شده در فروردین 27، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در فروردین 27، 1395 از طریق پوشه اصلی رمز گذاشتم !نصبی نداشت اسکریپت من فقط توی هاست بارگذاری کردم خب اگر پوشه ی اصلی رمز بزارین همه ی فایلا هم رمز دار میشن شما فایل confing.php رو باز کنین یه جا داره بنام pasword جلوش پسورد و یوزر بزارین و دخیره کنین لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,157 ارسال شده در فروردین 27، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در فروردین 27، 1395 از طریق پوشه اصلی رمز گذاشتم !نصبی نداشت اسکریپت من فقط توی هاست بارگذاری کردم خب اگر پوشه ی اصلی رمز بزارین همه ی فایلا هم رمز دار میشن شما فایل confing.php رو باز کنین یه جا داره بنام pasword جلوش پسورد و یوزر بزارین و دخیره کنین لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sir-mahan 31 ارسال شده در فروردین 27، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در فروردین 27، 1395 خب اگر پوشه ی اصلی رمز بزارین همه ی فایلا هم رمز دار میشن شما فایل confing.php رو باز کنین یه جا داره بنام pasword جلوش پسورد و یوزر بزارین و دخیره کنین روی فایل کافینگ گزینه ادیت رو زدم بین کد ها کلمه ای به اسم pasword نیست از طریق کنترل+f سرچ کردم . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sir-mahan 31 ارسال شده در فروردین 27، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در فروردین 27، 1395 البته کد 1 => '.htpasswd', جزوشون بود منظورتون اینه؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,157 ارسال شده در فروردین 27، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در فروردین 27، 1395 البته کد 1 => '.htpasswd', جزوشون بودمنظورتون اینه؟ در هاست این مسیر و پیش برین public_html/configs/config.php جتجو کنین 'login' => true, 'users' => array ( پایین اون اول یوزر و دوم پسورد رو بزنین / این مدلی aynaz'r' => '123456', لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,157 ارسال شده در فروردین 27، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در فروردین 27، 1395 البته کد 1 => '.htpasswd', جزوشون بودمنظورتون اینه؟ در هاست این مسیر و پیش برین public_html/configs/config.php جتجو کنین 'login' => true, 'users' => array ( پایین اون اول یوزر و دوم پسورد رو بزنین / این مدلی aynaz'r' => '123456', لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sir-mahan 31 ارسال شده در فروردین 31، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در فروردین 31، 1395 در هاست این مسیر و پیش برین public_html/configs/config.php جتجو کنین 'login' => true, 'users' => array ( پایین اون اول یوزر و دوم پسورد رو بزنین / این مدلی aynaz'r' => '123456', همچین ادرسی نیست ! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,157 ارسال شده در فروردین 31، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در فروردین 31، 1395 عزیز شما رپیدلیچ نصب کرده باشین این ادرس موجود هس شاید مخفی شده باشن دقیق چک کنین اطلاعات بفرسین خصوصی خواسین تا براتون بزارم پسورد رو لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sir-mahan 31 ارسال شده در فروردین 31، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در فروردین 31، 1395 عزیز شما رپیدلیچ نصب کرده باشین این ادرس موجود هس شاید مخفی شده باشن دقیق چک کنین اطلاعات بفرسین خصوصی خواسین تا براتون بزارم پسورد رو مشخصات پخ شد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,157 ارسال شده در اردیبهشت 1، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 1، 1395 مشخصات پخ شد سلام برسی و درست شد طبق این روشی که گفتم به شما لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sir-mahan 31 ارسال شده در مرداد 27، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 27، 1395 سلام برسی و درست شد طبق این روشی که گفتم به شما لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. سلام مشخصات رو وارد کردم طبق چیزی که شما گفتی اما فعال نمیشه ! دلیلش چیه؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,157 ارسال شده در مرداد 28، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 28، 1395 سلاممشخصات رو وارد کردم طبق چیزی که شما گفتی اما فعال نمیشه ! دلیلش چیه؟ اگر دقیق این اموزش رو برین درست میشه لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.