imansalehi 0 ارسال شده در فروردین 26، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در فروردین 26، 1395 سلام لطفا بگید اسکریپ sharen را چطور نصب کنم هیچ فایل راهنمایی وجود نداره مرسی لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,157 ارسال شده در فروردین 26، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در فروردین 26، 1395 سلاملطفا بگید اسکریپ sharen را چطور نصب کنم هیچ فایل راهنمایی وجود نداره مرسی لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. سلام در چه مرحله ایی مسکل دارین ؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
imansalehi 0 ارسال شده در فروردین 26، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در فروردین 26، 1395 سلام در چه مرحله ایی مسکل دارین ؟ در مرحله اول نمیدونم چطور نصبش کنم کجا اطلاعات دیتابیس را وارد کنم و../ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,157 ارسال شده در فروردین 27، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در فروردین 27، 1395 در مرحله اول نمیدونم چطور نصبش کنم کجا اطلاعات دیتابیس را وارد کنم و../ باید از هاست دیتابیس ایجاد کنین و طلاعاتشو در فایل کانفینگ بزارین آدرس سایت ؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.