hamed1369 0 ارسال شده در فروردین 25، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در فروردین 25، 1395 با سلام خدمت دوستان من این قالب را دانلود کردم اما موقع نصب خطا میده و میگه این بسته نمیتواند نصب شود. پوسته، پروندهی استایل style.css را کم دارد. لطفا کمکم کنید . لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
H A S A N 332 ارسال شده در فروردین 25، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در فروردین 25، 1395 فایل زیپ رو که دانلود کردین اکسترک کنید بعد متحویات پوشه رو در فایل زیپ قرار بدین نصب کنید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Mohsen_Nirouzad 538 ارسال شده در فروردین 25، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در فروردین 25، 1395 با سلام خدمت دوستانمن این قالب را دانلود کردم اما موقع نصب خطا میده و میگه این بسته نمیتواند نصب شود. پوسته، پروندهی استایل style.css را کم دارد. لطفا کمکم کنید . @M\.J Saberyan لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
مدیریت کل سایت Saberian 1,794 ارسال شده در فروردین 25، 1395 مدیریت کل سایت گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در فروردین 25، 1395 با سلام خدمت دوستانمن این قالب را دانلود کردم اما موقع نصب خطا میده و میگه این بسته نمیتواند نصب شود. پوسته، پروندهی استایل style.css را کم دارد. لطفا کمکم کنید . لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. سلام خوش آمدید قالب را در آدرس زیر قرار داده و بعد از قسمت قالب های وردپرس فعال کنید /public_html/wp-content/themes لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.