info.callweb 0 ارسال شده در فروردین 21، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در فروردین 21، 1395 با سلام کسی لایسنس اسکریپت لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. رو داره؟ هنگام نصب الزامیه ممنون میشم بزارید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
info.callweb 0 ارسال شده در فروردین 21، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در فروردین 21، 1395 دوستان لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,156 ارسال شده در فروردین 21، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در فروردین 21، 1395 سلام در فایل راهنما نبود ؟ لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. بزنین و تست کنین لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Mohsen_Nirouzad 538 ارسال شده در فروردین 22، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در فروردین 22، 1395 من هم میخواستم لایسنسش رو بدون لایسنس نصب نمیشه Ekattor 4 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
info.callweb 0 ارسال شده در فروردین 22، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در فروردین 22، 1395 سلام خیر این نیست! فارسی سازشو چی ندارید؟ همچنین کسی شمسی سازی کرده؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
info.callweb 0 ارسال شده در فروردین 22، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در فروردین 22، 1395 یه چندتا مشکل جزئی داره در قسمت ویرایش زبان! اگر کسی نسخه شمسی رو داره ممنون میشم بزاره لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Mohsen_Nirouzad 538 ارسال شده در فروردین 22، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در فروردین 22، 1395 چی نیست؟ من نوشتم من هم توی ekattor 4 مشکل دارم لایسنس ندادم که فکر کنم سو تفاهم شده. من نصفشو فارسی سازی کردم بیخیالش شدم متاسفانه نه مشکلی در ویرایش زبان نداره... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
info.callweb 0 ارسال شده در فروردین 22، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در فروردین 22، 1395 بنده زبانشو دارم فارسی میکنم نسخشم قرار میدم از دوستان کسی نسخه شمسی اسکریپتو داره که شمسی سازی کرده باشه؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
info.callweb 0 ارسال شده در فروردین 22، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در فروردین 22، 1395 یعنی این سیستم رو کسی شمسی سازی نکرده؟ همه کاربرا از نسخه میلادی برای مدارس استفاده میکنن؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,156 ارسال شده در فروردین 22، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در فروردین 22، 1395 سلام تا اونجا که میدونم فارسی سازه نشده ولی قابلیت راستچین بودن رو داره ,,,, یه مورد هس اونم برای فروشه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
info.callweb 0 ارسال شده در فروردین 22، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در فروردین 22، 1395 فارسی سازیش به طور کامل انجام شد خود سیستم قابلیت راستچین کردن هم داشت تنها مشکل شمسی سازی هست! شمسی سازی شده رو میفروشند؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Mohsen_Nirouzad 538 ارسال شده در فروردین 22، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در فروردین 22، 1395 فارسی سازیش به طور کامل انجام شد خود سیستم قابلیت راستچین کردن هم داشتتنها مشکل شمسی سازی هست! شمسی سازی شده رو میفروشند؟ اقا به ما هم میدید نسخه ای که ترجمه کردید رو؟ شاید من بتونم شمسی سازیش کنم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
info.callweb 0 ارسال شده در فروردین 23، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در فروردین 23، 1395 سلام من فعلا اجازه کار رو ندارم من فقط همکاری با سایت دارم! شمسی سازی هم به برنامه نویس خود سایت سفارش دادم اگر وقت کنن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,156 ارسال شده در فروردین 23، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در فروردین 23، 1395 سلام با تشکر بسته شد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.