sir-mahan 31 ارسال شده در فروردین 18، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در فروردین 18، 1395 سلام سایت من اندرویده قالب ایروید رو دانلود کردم توضضیحات سایت توی عنوان نمایش داده میشه ! میخوام رفع بشه باید چیکار کنم؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
laruz 983 ارسال شده در فروردین 18، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در فروردین 18، 1395 افزونه سئو استفاده میکنی؟ کد <title><?php wp_title(); ?></title> رو به هدر سایت اضافه کن و مشابهش رو حذف کن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sir-mahan 31 ارسال شده در فروردین 18، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در فروردین 18، 1395 افزونه سئو استفاده میکنی؟کد <title><?php wp_title(); ?></title> رو به هدر سایت اضافه کن و مشابهش رو حذف کن سلام نه چک کردم از افزونه نیست خود قالب هست مثلا اسم سایت من رو رویدکا سرچ کنین ببینین و انجام هم دادم کدو گذاشتم کار نکرد مطالب رو زده بایگانی و ... اینارو چیکار کنم؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sir-mahan 31 ارسال شده در فروردین 18، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در فروردین 18، 1395 اها از افزونه Yoast SEO استفاده می کنم بخش عنوان هاش اینجوری کرده وبو چیکارش کنم؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,156 ارسال شده در فروردین 18، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در فروردین 18، 1395 سلام برای هرکاری لطفا ادرس سایت بزارین عنوان هارو احتمالا دو کد مشابه در استایلتون هس تنظیمات مربوط به توضیحات و عنوان رو در افزونه و سایت یکی کنین لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
laruz 983 ارسال شده در فروردین 19، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در فروردین 19، 1395 اها از افزونهYoast SEO استفاده می کنم بخش عنوان هاش اینجوری کرده وبو چیکارش کنم؟ سئو » عنوان ها و متا » عمومی » گزینه اجبار به بازنویسی عنوانها رو غیر فعالش کن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.