hamed1777 6 ارسال شده در فروردین 16، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در فروردین 16، 1395 سلام و عرض ادب دوستان و ادمین های علاقمند به وردپرس پوسته ایران پورتال رو از سایت 20 اسکریپت همراه با پلاگین پوسته دانلود کردم و هم پوسته و پلاگین پوسته رو روی هاست و دامنه رایگان واسه تست نصب و فعال سازی کردم و همچنین از بخش تنضیمات پوسته همه چیز رو فعال کردم ولی صفحه خالی نمایش داده میشه ؟ کسی دلیلش رو نمیدونه لطفا عکس زیر رو ببینید لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. قبلن نیز یکی از دوستان در نصب پوسته ایران پورتال از انجمن کمک خواست ولی کسی ایشون رو راهنمایی نکرد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ghanbarloo 0 ارسال شده در فروردین 16، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در فروردین 16، 1395 سلام و عرض ادب دوستان و ادمین های علاقمند به وردپرسپوسته ایران پورتال رو از سایت 20 اسکریپت همراه با پلاگین پوسته دانلود کردم و هم پوسته و پلاگین پوسته رو روی هاست و دامنه رایگان واسه تست نصب و فعال سازی کردم و همچنین از بخش تنضیمات پوسته همه چیز رو فعال کردم ولی صفحه خالی نمایش داده میشه ؟ کسی دلیلش رو نمیدونه لطفا عکس زیر رو ببینید لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. قبلن نیز یکی از دوستان در نصب پوسته ایران پورتال از انجمن کمک خواست ولی کسی ایشون رو راهنمایی نکرد[/quote با سلام اگر افزونه page navi نصب دارید غیر فعال کنید افزونه page navi رو غیرفعال کنین لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.