daymobile 19 ارسال شده در فروردین 10، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در فروردین 10، 1395 سلام من یه افزونه نیاز دارم که مثل گوگل پلی باشه منظورم اینکه وقت من برنامه جیمیل گوگل رو میذارم بتونم اسم سازندش هم وارد کنم که وقتی کاربر روی اسم سازنده کلیک کرد همه برنامه های ساخته شده رو نشون بده این اسکریپ برای وردپرس هم هست چون دیدم تو سایت وردپرسی اینجوری بوده لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,157 ارسال شده در فروردین 10، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در فروردین 10، 1395 این کارو شما با چند روش می تونین انجام بدین ولی در هر صورت نیاز به ویرایش توسط خودتون رو داره نمونه افزونه ی WP Favorite Posts هس که باید توش ویرایش کنید تا خصوصی سازی اش کنین خواسین در خدمتم خصوصی کنین لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
daymobile 19 ارسال شده در خرداد 8، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 8، 1395 آیا راه دیگه نیست ؟ حتما باید یه افزونه اختصاصی داشته باشه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,157 ارسال شده در خرداد 8، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 8، 1395 سلام با کمی ویرایش در یان میتونین انجامش بدین لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
daymobile 19 ارسال شده در خرداد 8، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 8، 1395 خب من ویرایش بلد نیستم what6 ماهه قرار ای وحید قالب برام طراحی کنه هنوز میگه تموم نشده هوف اینم بهش گفتم میگه سنگینهmeh لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.