navidghaderi1378 25 ارسال شده در فروردین 7، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در فروردین 7، 1395 به نام خدا بخش لاکی پجر انجمن بیست اسکریپ اگر سوالی در مورد لاکی پچز یا تجربه ای با لاکی پچر دارید که درد بقیه هم میخوره یا اگر روش های در لاکی پچر دارید که میتونه بازی های رو که در حالت عادی نمیشه هکید هک کرد بگین هم من هم بقیه فیض ببرن اگرم سوالی بود بگین من یا بقیه جواب میدیم 2 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
zolfaghari 185 ارسال شده در شهریور 2، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 2، 1395 سلام تازه این بخشو دیدم خواستم یه راهکار بدم که برنامه هایی که در حالت عادی پچ نمیشن رو چیکار کنید ینی چی؟ ینی برنامه هایی که تمامی چهارتا تستشون fail شده این ترفند روت نمیخواد شما باید روی برنامه کلیک کنید و از منوی پچ ها گزینه ceate modified app رو بزنید تا یه برنامه با قابلیت هک شدن براتون بسازه حالا میتونید به راحتی برنامه رو پچ کنید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
tiger2 185 ارسال شده در شهریور 2، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 2، 1395 پچ چه کاری انجام میده ؟ مثلا میشه سکه های یک برنامه رو نامحدود کرد ؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,156 ارسال شده در شهریور 2، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 2، 1395 پچ چه کاری انجام میده ؟مثلا میشه سکه های یک برنامه رو نامحدود کرد ؟ معمولا برای حذف محدودیت و لاینسنس های برنامه های اندروئید اینا بکار برده میشه لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
zolfaghari 185 ارسال شده در شهریور 2، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 2، 1395 بله میشه سکه هم خرید بصورت رایگان پچ چه کاری انجام میده ؟مثلا میشه سکه های یک برنامه رو نامحدود کرد ؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
tiger2 185 ارسال شده در شهریور 2، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 2، 1395 بله میشه سکه هم خرید بصورت رایگان چه طوری ؟ اینو من خیلی نیاز دارم مشخصات اپ رو تو پی وی بفرستم؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
zolfaghari 185 ارسال شده در شهریور 2، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 2، 1395 بفرستید من در خدمتم اینجام امورشو میذارم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده