le__o 4 ارسال شده در فروردین 5، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در فروردین 5، 1395 سلام دوستان عزیز من تازه متوجه این هک شدم ، قبل از اینکه به هاست گزارش بدم کسی میتونه کمکم کنه تا بدونم از کجا تونسته نفوذ کنه ؟ این سایت منه --> لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. اینم لیستیه که هک کرده و توی صفحه فیسبوکش گذاشته لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. -------------------------- نمیتونم به طور واضح به وردپرس وارد شم چون کلمات کاملا بهم ریختس و خراب اینم لیست افزونه های من لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
laruz 983 ارسال شده در فروردین 6، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در فروردین 6، 1395 از هر سایتی افزونه های رایگان پولی دریافت نکنین عزیز. یوزر پرو خیلی مشکوکه. البته گاهی هکر می تونه از طریق آپلودرهای سایتتون یه فایل مخرب بفرسته لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
le__o 4 ارسال شده در فروردین 6، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در فروردین 6، 1395 قبلا یبار هم هک شده بودم که مشکل از افزونهی پست مهمان بود که تونسته بودن از قسمت آپلود عکس هک کنن منتهی آپلود رو بستم و میتونستن فقط متن ارسال کنن تنها راه آپلود همون عکس پروفایل یوزر پرو میمونه که اگر کسی عضو میشد ایمیل میومد .... مشکل دقیقو نمیدونم ... سایت دیگه ای دارم که با توجه به حملات مکرر هک نشده ... ولی افزونه امنیتیش با این سایتم متفاوته ...بنظرم بعد از آپلود بکآپ سایت بهتره که اون افزونه رو به کار بگیرم بازم اگه کسی از این افزونه هایی که من دارم مشکلی رو میشناسه بهم خبر بده لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,157 ارسال شده در فروردین 10، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در فروردین 10، 1395 سلام مشکل اصلی سایت هایی که در ابتدا هک میشن سرور میزبانی هس دومین موضوع میتونه به سایتی که از اون افزونه ها و فایل های مورد نیازتون رو دانلود می کمنید برمیگرده ولی در میان افزونه ها یوزرپرو و دسرسی هاش میتونه باشه فایل کانفیگ خودتون رو کد کنید و در پوشه ی uplouds یک فایل .htaccess بسازین اینارو داخلش بزارین <FilesMatch “.(php|php.*|sphp|php3|php4|php5|phtml|cgi|pl|shtml|dhtml|html|htm|asp|aspx) $”>Deny From All</FilesMatch> این کدم برای بستن php میتونه مناسب باشه php_flag engine off لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.