alibabaei 0 ارسال شده در فروردین 3، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در فروردین 3، 1395 سلام بنده در قالب های بلاگفا طراحی می کنم من کد های این قالب ها رو در ویرایشگر متن وردپرس می گذارم مثل زیر <a href="https://go.20script.ir/index.php?url=<-ArchiveLink->"></a> ولی به شکل زیر چاپ میشه <a href="https://go.20script.ir/index.php?url=<-ArchiveLink->“></a> آخه “ توی عبارت دوم که به جای " چاپ میشه و همه چی رو هم به هم می زنه چی ؟ آیا راه حلی داره ؟ با سپاس از شما لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
laruz 983 ارسال شده در فروردین 3، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در فروردین 3، 1395 ببینید باید از هایلایت یا عبارت code استفاده کنید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
alibabaei 0 ارسال شده در فروردین 3، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در فروردین 3، 1395 ببینید باید از هایلایت یا عبارت code استفاده کنید سلام من قالب وبسایت وردپرسیم رو خودم طراحی کردم و متنی که در ویرایشگر وردپرس می گذاریم درون یک تگ textarea قرار میده و وقتی که از تگ code استفاده کنم درست میشه ولی تگ code هم همراه با کد قالب های وبلاگی که طراحی کردم نمایش داده می شه و این باعث خرابی کد های قالب هایی که طراحی کردم میشه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
laruz 983 ارسال شده در فروردین 3، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در فروردین 3، 1395 افزونه های هایلایتر استفاده کنید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
alibabaei 0 ارسال شده در فروردین 3، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در فروردین 3، 1395 افزونه های هایلایتر استفاده کنید لطفا میشه نام این افزونه رو معرفی کنیم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
laruz 983 ارسال شده در فروردین 3، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در فروردین 3، 1395 لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
alibabaei 0 ارسال شده در فروردین 3، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در فروردین 3، 1395 لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. ممنونم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.