laruz 983 ارسال شده در فروردین 1، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در فروردین 1، 1395 سلام من امروز سایت مپم رو تو گوگل وبمسترز ثبت کردم یه توضیحی بفرمایید از Submitted + indexed که چه معنی می دهند. ممنون لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Mohsen_Nirouzad 538 ارسال شده در فروردین 2، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در فروردین 2، 1395 ا سلاممن امروز سایت مپم رو تو گوگل وبمسترز ثبت کردم یه توضیحی بفرمایید از Submitted + indexed که چه معنی می دهند. ممنون اون صفحاتی که شما در سایت مپتون وجود داره و در واقع شما اون ها رو به گوگل معرفی کردید Submitted و اونهایی که ازبین این صفحات تا به حال ایندکس شدن indexed نام دارند. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
laruz 983 ارسال شده در فروردین 2، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در فروردین 2، 1395 بعد ایندکس ینی چی؟ امروز 94تا شد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Mohsen_Nirouzad 538 ارسال شده در فروردین 2، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در فروردین 2، 1395 بعد ایندکس ینی چی؟ امروز 94تا شد surprised یعنی صفحاتی که در سرور گوگل به ثبت رسیدند و در جستجو ها قابل دسترسی هستند. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
laruz 983 ارسال شده در فروردین 2، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در فروردین 2، 1395 خب قبلا 2000 تا تو گوگل بدون این یارو ثبت بود. چه فرقی می کنه؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Mohsen_Nirouzad 538 ارسال شده در فروردین 2، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در فروردین 2، 1395 نمیدونم! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,157 ارسال شده در فروردین 2، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در فروردین 2، 1395 خب قبلا 2000 تا تو گوگل بدون این یارو ثبت بود. چه فرقی می کنه؟ سلام این مورد اگر بعد از 5 روز از ثبت شما درست نشد باید پیونتد لینک های خودکار رو انجام بدید ارور 404 داری؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
laruz 983 ارسال شده در فروردین 3، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در فروردین 3، 1395 سلام این مورد اگر بعد از 5 روز از ثبت شما درست نشد باید پیونتد لینک های خودکار رو انجام بدید ارور 404 داری؟ نه هیچی. مال من همون روز ثبت شد. خوبه؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
labour 106 ارسال شده در فروردین 3، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در فروردین 3، 1395 خب قبلا 2000 تا تو گوگل بدون این یارو ثبت بود. چه فرقی می کنه؟ منطورت از یارو چیه؟ و از کجا دیده بودی که گوگل 2000 تا از پیجاتو تودیتا بیسش ایندکس کرده؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
laruz 983 ارسال شده در فروردین 3، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در فروردین 3، 1395 منطورت از یارو چیه؟ و از کجا دیده بودی که گوگل 2000 تا از پیجاتو تودیتا بیسش ایندکس کرده؟ یارو منظورم گوگله. تو بخش index status لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
labour 106 ارسال شده در فروردین 3، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در فروردین 3، 1395 یارو منظورم گوگله. تو بخش index status ها خو من خودم تا الان 3 باری سایت مپم تغییر دادم هر بار که عوض میکنیش این نتیجه رفرش میشه یکمی هم رنک الکسات بالا و پایین میشه و لی بعد چند روز اوضا به حالت اولیه بر میگرده و اگه سایتمپت بهتر شده باشه که صفحات بهتر و سریعتر اندکس میشن.. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
labour 106 ارسال شده در فروردین 3، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در فروردین 3، 1395 کاملا عادیه این اتفاق... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.