tiger2 185 ارسال شده در اسفند 24، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اسفند 24، 1394 سلام . خسته نباشید یه قالب خوب برای ارائه آپدیت آنتی ویروس یه من معرفی کنید برای جایی میخوام طراحی کنم . میخوام نمونه ببینم چی خوب هست . برای ثبت کانال تلگرام هم قالب هست ؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,156 ارسال شده در اسفند 24، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اسفند 24، 1394 بسته به نیاز شما متفاوت هس مرور کنین لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. البته از برخی قالب های شرکتی هم میتونین استفاده کنین 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
tiger2 185 ارسال شده در اسفند 25، 1394 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اسفند 25، 1394 ممنون بابت معرفی تون برای معرفی و ثبت کانال های تلگرام چه قاب را پیشنهاد میکنید ؟ پلاگین چی نیاز داره ؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,156 ارسال شده در اسفند 25، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اسفند 25، 1394 برای تلگرام بصورت اخصاصی یه اسکریپت نوشته شده که فروشی هس برای قالب هم میتونین از همون قالب هایی که بالا بهتون دادم استفاده کنین همراه با افزونه ی userpro و قابلیت تعریف فیلد 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
uptv11 1 ارسال شده در تیر 14، 1397 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 14، 1397 سلام برای ثبت کانال من یه ق5الب خوب برای وردپرس دارم که خیلی پیشرفته هست اگه بخواین میتونم به رایگان در اختیارتون بزام لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sun.night902 499 ارسال شده در تیر 15، 1397 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 15، 1397 (ویرایش شده) در در 25 اسفند 1394 در 08:49، tiger2 گفته است : ممنون بابت معرفی تون برای معرفی و ثبت کانال های تلگرام چه قاب را پیشنهاد میکنید ؟ پلاگین چی نیاز داره ؟ یه سر به جنوب وب بزنید افزونه او سی کلاس هست ( نیازمندی ها ) قالب ثبت کانال داره شاید خوشت اومد ویرایش شده تیر 15، 1397 توسط sun.night902 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sahin 1 ارسال شده در تیر 27، 1398 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 27، 1398 در در 14 تیر 1397 در 22:13، uptv11 گفته است : سلام برای ثبت کانال من یه ق5الب خوب برای وردپرس دارم که خیلی پیشرفته هست اگه بخواین میتونم به رایگان در اختیارتون بزام لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. سلام این قالب را میشه به من هم رایگان بدین؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده