laruz 983 ارسال شده در اسفند 23، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اسفند 23، 1394 سلام دوستان کسی هست تا حالا برنامه ای رو به بازار فرستاده باشه؟ چه کدهایی رو باید تو سورس برنامه بذارم؟ ممنون لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sun.night902 499 ارسال شده در اسفند 23، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اسفند 23، 1394 سلام به دادش گل خودم آماتوری مال ما بچه هاست شما استاد مایی برای قرار دان برنامه نیازی نیست کد خاصی استفاده بکنی ولی اگر میخوای لینک هایی مثل آپدیت یا مشاهده سایر برنامه هات و همینطور اتیاز دهی و ... بکنی باید از اینتنت های بازار استفاده بکنی داخل پنل توسعه دهندگان وارد بخش راهنما بشو و اینترنت هارو پیدا بکن کد های لازم اینترنت و راهنما رو میتونی مشاهده و استفاده بکنی 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
laruz 983 ارسال شده در اسفند 23، 1394 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اسفند 23، 1394 سلام به دادش گل خودمآماتوری مال ما بچه هاست شما استاد مایی برای قرار دان برنامه نیازی نیست کد خاصی استفاده بکنی ولی اگر میخوای لینک هایی مثل آپدیت یا مشاهده سایر برنامه هات و همینطور اتیاز دهی و ... بکنی باید از اینتنت های بازار استفاده بکنی داخل پنل توسعه دهندگان وارد بخش راهنما بشو و اینترنت هارو پیدا بکن کد های لازم اینترنت و راهنما رو میتونی مشاهده و استفاده بکنی بههههههههههههههههه سلوووم نیستی دادا. کنکور چطور بود؟ مرسی. چون قبلا 2 تا فرستاده بودم و رد شدن و نفهمیدم چرا. این یکی رو هم بفرستم تا ببینم چی میشه 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sun.night902 499 ارسال شده در اسفند 23، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اسفند 23، 1394 والا اگر نگن اسپام میدی که نمیگن چون انگار کل انجمن از جمله قوانین عوض شده teeth خوبم شکر تو چطوری جان دل برادر کنکور من که توپ بود روزانه دولتی هم قبول شدم ولی نذاشتن برم cool الانم دارم کامپیوتر - نرم افزار میخونم دانشگاه آزاد شهر خودمون(V) تو چیکارا کردی ؟ چخبرا ؟ سایتت چطوره ؟ میبینم بازم تغییر استایل دادی ولی محصولاتت زیاد شده و این خودش یه پا موفقیته واقعیه امیدوارم درگاهش همیه برات تراکنش ثبت کنهmoa 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده