imansalehi 0 ارسال شده در اسفند 23، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اسفند 23، 1394 سلام خدمت دوستان نظرتون در مورد ایجاد یک فروشگاه فیلم به زبان انگلیسی چیه که کاربر پرداخت کنه و بعدش دانلود کنه ؟ آیا میتونه موفق بشه؟ با تشکر لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ctboard 7 ارسال شده در اسفند 23، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اسفند 23، 1394 یعنی برای کاربران کشورهایی که قانون کپی رایت بشدت اجرا می شود؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
imansalehi 0 ارسال شده در اسفند 23، 1394 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اسفند 23، 1394 د یعنی برای کاربران کشورهایی که قانون کپی رایت بشدت اجرا می شود؟ دقیقا . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,157 ارسال شده در اسفند 23، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اسفند 23، 1394 سلام خدمت دوستاننظرتون در مورد ایجاد یک فروشگاه فیلم به زبان انگلیسی چیه که کاربر پرداخت کنه و بعدش دانلود کنه ؟ آیا میتونه موفق بشه؟ با تشکر سلام بستر این سایت ها در ازای پرداحت و دانلود فعل خال کم هسش و شما به راحتی میتونین به نتیحه برسین هم افزونه های edd و هم مارکت ساز و حتی ووکامروس هم برای شما بهتر خواهد شد موفق بودنشم مربوط به شما و شرایط شمما و حتای قیمت گذاری شما خواهد بود شاد باشین لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
imansalehi 0 ارسال شده در اسفند 23، 1394 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اسفند 23، 1394 سلام بستر این سایت ها در ازای پرداحت و دانلود فعل خال کم هسش و شما به راحتی میتونین به نتیحه برسین هم افزونه های edd و هم مارکت ساز و حتی ووکامروس هم برای شما بهتر خواهد شد موفق بودنشم مربوط به شما و شرایط شمما و حتای قیمت گذاری شما خواهد بود شاد باشین من با قیمت کم فیلم ها رو می فروشم و می خوام ببینم آیا میتونه موفق بشه و آیا به خاطر DMCA به آن گیر نمی دن ؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sun.night902 499 ارسال شده در اسفند 23، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اسفند 23، 1394 exhaustedوقتی میخوای برای کاربرانی که قانون کپی رایت رو رعایت میکنن یلم بیای متظر عواقبش باش داداش گلم این کارا فقط داخل ایران جواب میده به نظر من بیخیالششو (clap) ولی اگه میخوای انجام بدی نکات متفاوتی هست نیاز به درگاه خارجی داری افزونه های وردپس هم زیاد هست که میتونی استفاده بکین ninjaبه فکر درگاه باش و قوانین اونا بقیش کار ساده ای هست(V) لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
imansalehi 0 ارسال شده در اسفند 24، 1394 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اسفند 24، 1394 exhaustedوقتی میخوای برای کاربرانی که قانون کپی رایت رو رعایت میکنن یلم بیای متظر عواقبش باشداداش گلم این کارا فقط داخل ایران جواب میده به نظر من بیخیالششو (clap) ولی اگه میخوای انجام بدی نکات متفاوتی هست نیاز به درگاه خارجی داری افزونه های وردپس هم زیاد هست که میتونی استفاده بکین ninjaبه فکر درگاه باش و قوانین اونا بقیش کار ساده ای هست(V) درگاه پی پال دارم . اگه بفهمن می بندنش؟؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,157 ارسال شده در اسفند 24، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اسفند 24، 1394 درگاه پی پال دارم . اگه بفهمن می بندنش؟؟ من با قیمت کم فیلم ها رو می فروشم و می خوام ببینم آیا میتونه موفق بشه و آیا به خاطر DMCA به آن گیر نمی دن ؟ درگاه پی لاین و پی پال یا .... بله فوری خواهن فهمید و این برای شما بد خواهد شد خودتون بهتر متوحه هسین ! برای درگاه میتونین خودتون api مستقیم از بانک ملت بکیرین و فوری میدن سپس با مارول بانک ملت انجام بدین * مثل خیلی های دیگه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
imansalehi 0 ارسال شده در اسفند 24، 1394 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اسفند 24، 1394 درگاه پی لاین و پی پال و ... بله فوری خواهن فهمید و این برای شما بد خواهد شد خودتون بهتر متوحه هسین ! برای درگاه میتونین خودتون api مستقیم از بانک ملت بکیرین و فوری میدن سپس با مارول بانک ملت انجام بدین * مثل خیلی های دیگه /خواهر من پی پال نه پی لاین . سایت به انگلیسی خواهد بود نه فارسی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,157 ارسال شده در اسفند 24، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اسفند 24، 1394 /خواهر من پی پال نه پی لاین . سایت به انگلیسی خواهد بود نه فارسی شما از همه ی درکاه های واسطه میتونید استفاده کنین از پی لاین گرفته تا پی پال و موردی که گفتم * بانک ملت خودمون سایت فیلم داریم وبی مورد داریم فروش میکنیم شاد باشین لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.