parsa61 10 ارسال شده در اسفند 21، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اسفند 21، 1394 سلام.دوستان نیاز به یک افزونه ویا حتی اسکریپتی دارم که بشه یه فروشگاه فایل فارسی+درگاه پرداخت دارم واین که وقتی مبلغ پرداخت میشه لینک دانلود فوری بده.خیلی گشتم اونی که میخواستم نبود بی زحمت راهنمایی کنید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
laruz 983 ارسال شده در اسفند 21، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اسفند 21، 1394 اسکریپت تم فارست، ووکامرس و edd بهترین راه ها لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
parsa61 10 ارسال شده در اسفند 21، 1394 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اسفند 21، 1394 بی زحمت یکم بیشتر توضیح بدین.2تایی اخریو تست کردم به کارم نیومد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
laruz 983 ارسال شده در اسفند 21، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اسفند 21، 1394 لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. من خودم از ووکامرس استفاده می کنم. عالیه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,156 ارسال شده در اسفند 21، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اسفند 21، 1394 سلام با edd به راحتی میتونسین انجام بدین لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. برخی از ویژگی های افزونه :پنل مدیریت فارسی و جذابقابلیت قرار دادن چند فایل برای فروشمدیریت دانلود فایل هاگزارش های فروشدارای درگاه پرداخت ایرانیتنظیمات حرفه ایدارای افزونه های مجازی دیگرافزایش فروش با EDDو … لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
laruz 983 ارسال شده در اسفند 21، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اسفند 21، 1394 سلام با edd به راحتی میتونسین انجام بدین لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. برخی از ویژگی های افزونه :پنل مدیریت فارسی و جذاب قابلیت قرار دادن چند فایل برای فروش مدیریت دانلود فایل ها گزارش های فروش دارای درگاه پرداخت ایرانی تنظیمات حرفه ای دارای افزونه های مجازی دیگر افزایش فروش با EDD و … اینا یکین :)nerd لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,156 ارسال شده در اسفند 21، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اسفند 21، 1394 اینا یکین :)nerd درسش کردم flirt لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,156 ارسال شده در اسفند 21، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اسفند 21، 1394 سلام افزونه ائی دیگه با آموزش ویدئویی لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. البته دنبال اسکریپتی هم اگر هسیین اینرو میتونید ویرایش کنین لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. شاد باشین لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
parsa61 10 ارسال شده در اسفند 21، 1394 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اسفند 21، 1394 افزونه eddرو میتونیم درست تنظیم کنید که همون لحظه لینک بده؟ هزینه هم میدم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,156 ارسال شده در اسفند 21، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اسفند 21، 1394 افزونه eddرو میتونیم درست تنظیم کنید که همون لحظه لینک بده؟هزینه هم میدم خودتون این آموزش رو طی کنین میتونین به نتیجه برسین نتونسین انجام میشه لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.