YoNeS 57 ارسال شده در اسفند 16، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اسفند 16، 1394 با سلام من این اسکریپتو دان کردم ولی فایل sql توش نبود از بیست اسکیپتم دان کردم میشه فایلشو برام بزارید فایل sql شو میگم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,156 ارسال شده در اسفند 17، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اسفند 17، 1394 با سلام من این اسکریپتو دان کردم ولی فایل sql توش نبود از بیست اسکیپتم دان کردم میشه فایلشو برام بزارید فایل sql شو میگم فایل sql ارائه نشده و نیازی هم نداره احتمالا ادرس مکانی که نصب کرده ائید رو بدید تست شه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
YoNeS 57 ارسال شده در اسفند 17، 1394 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اسفند 17، 1394 iranup.ir.tn رو این نصب کردم و هرجارو که دیدم میگن تو آموزشاشون فایل دیتابیس میخواد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Yazdan 1,703 ارسال شده در اسفند 17، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اسفند 17، 1394 درود لینک نسخه ای که دریافت فرمودین رو قرار بدین! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,156 ارسال شده در اسفند 17، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اسفند 17، 1394 iranup.ir.tn رو این نصب کردم و هرجارو که دیدم میگن تو آموزشاشون فایل دیتابیس میخواد بله نیاز به دیتابیس داره و نام فایل این هست file_hosting.sql و اطلالعات دیتابیس رو باید در این قرار بدین _config.inc.php _CONFIG_DB_HOST رو هم روی localhost بزارید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.