sir-mahan 31 ارسال شده در اسفند 16، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اسفند 16، 1394 سلام بر دوستان گرامی این قالب رو قصد نصب دارم لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. چند تا سوال برام پیش اومده در این بخش :فایل demo.xml موجود در فایل دانلود شده را از طریق “مدیریت وردپرس / ابزار ها / درون ریزی / WordPress” آپلود و ایمپورت کنید موقع ایمپورت همه تیک های گزینه هارو بزنم و روی اکانت ادمین باید قرار بدم گزینه هاشو رو؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
m1410 196 ارسال شده در اسفند 16، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اسفند 16، 1394 سلام باید بدونید که تیک ها چی هست بله رو ادمین بزارید تیک ها هم بزنید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sir-mahan 31 ارسال شده در اسفند 16، 1394 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اسفند 16، 1394 تشکر اما من این قالب رو نصب کردم فارسی نیستش ! مثلا بخش محصولات فروشگاه ها و ... خودتون ببینید لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. چطور فارسیش کنم ؟ و اینکه زیر هدر که یکم بزرگ شده برای اسلاید هاست اما چجور اسلاید اضافه کنم؟ و چرا وقتی خالیه الان اینقدر بزرگ شده؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
m1410 196 ارسال شده در اسفند 16، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اسفند 16، 1394 همش فارسی هستش که مشکلی نیست فقط بخش وبلاگ مطالب خارجی داره لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sir-mahan 31 ارسال شده در اسفند 16، 1394 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اسفند 16، 1394 همش فارسی هستش که مشکلی نیستفقط بخش وبلاگ مطالب خارجی داره بله چون از بخش برگه خودم متناشو فارسی کردم الان درست شده فقط بخش اسلاید کار نمی کنه نشون داده نمیشه ! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
m1410 196 ارسال شده در اسفند 16، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اسفند 16، 1394 اگه میشه دسترسی خصوصی ارسال کنید چک شود لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,156 ارسال شده در اسفند 17، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اسفند 17، 1394 سلام بر دوستان گرامیاین قالب رو قصد نصب دارم لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. چند تا سوال برام پیش اومده در این بخش :فایل demo.xml موجود در فایل دانلود شده را از طریق “مدیریت وردپرس / ابزار ها / درون ریزی / WordPress” آپلود و ایمپورت کنید موقع ایمپورت همه تیک های گزینه هارو بزنم و روی اکانت ادمین باید قرار بدم گزینه هاشو رو؟ شما موقع ایمپورت تیک ادمین رو باید بزنید در مورد سوال دومتون بطور کامل فارسی هست باید از برگه ها و تغییر شاحه ی اصلی به home نمایشش بدید به بخش “تنظیمات / خواندن” رفته و برگه “Home” را به عنوان برگه صفحه اصلی انتخاب کنیداکر بازم سوالی بود بکید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sir-mahan 31 ارسال شده در اسفند 18، 1394 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اسفند 18، 1394 شما موقع ایمپورت تیک ادمین رو باید بزنید در مورد سوال دومتون بطور کامل فارسی هست باید از برگه ها و تغییر شاحه ی اصلی به home نمایشش بدید به بخش “تنظیمات / خواندن” رفته و برگه “Home” را به عنوان برگه صفحه اصلی انتخاب کنیداکر بازم سوالی بود بکید من قالب رو نصب کردم الان دمو : woostore.ir هست ببینین توی صفحه اول محصولات هستش برگه اصلی ولی در صفحه فروشگاه لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. قرار داده نشده چرا؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,156 ارسال شده در اسفند 19، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اسفند 19، 1394 من قالب رو نصب کردم الان دمو : woostore.ir هستببینین توی صفحه اول محصولات هستش برگه اصلی ولی در صفحه فروشگاه لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. قرار داده نشده چرا؟ اگر shop بر حسب برگه در قالب شما صورت گرفته با ویرایش کردن میتونید اینکارو در اون بخش هم فعال کنید حتی در همه ی بخش ها اگر خیر برگه نیس بازهم میشه به راحتی در استایل تابع زیر رو افزایش داد media="all".aligncenter { لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sir-mahan 31 ارسال شده در اسفند 19، 1394 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اسفند 19، 1394 اگر shop بر حسب برگه در قالب شما صورت گرفته با ویرایش کردن میتونید اینکارو در اون بخش هم فعال کنید حتی در همه ی بخش ها اگر خیر برگه نیس بازهم میشه به راحتی در استایل تابع زیر رو افزایش داد media="all".aligncenter { بله شاپ به صورت برگه هست و جوری نیست که محصول خودم بزارم کدی و نوشته ای در برگش نیست ! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sir-mahan 31 ارسال شده در اسفند 19، 1394 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اسفند 19، 1394 اگر shop بر حسب برگه در قالب شما صورت گرفته با ویرایش کردن میتونید اینکارو در اون بخش هم فعال کنید حتی در همه ی بخش ها اگر خیر برگه نیس بازهم میشه به راحتی در استایل تابع زیر رو افزایش داد media="all".aligncenter { بله شاپ به صورت برگه هست و جوری نیست که محصول خودم بزارم کدی و نوشته ای در برگش نیست ! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,156 ارسال شده در اسفند 19، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اسفند 19، 1394 بله شاپ به صورت برگه هست و جوری نیست که محصول خودم بزارم کدی و نوشته ای در برگش نیست ! خب برید برگه ها و از آنجا همانطور که صفحه ی اصلی رو عوض کردید به home ببنید اینم میشه یا خیر نشد بدید نگاه کنم شاد باشین لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sir-mahan 31 ارسال شده در اسفند 19، 1394 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اسفند 19، 1394 خب برید برگه ها و از آنجا همانطور که صفحه ی اصلی رو عوض کردید به home ببنید اینم میشه یا خیر نشد بدید نگاه کنم شاد باشین صفحه اصلی رو از طریق تنظیمات انجام دادم خارج از صفحه برگه ها هستش و اگه به صفحه فروشگاه بزارم میشه ولی مدل اصلیش این نیستش ! که صفحه فروشگاه صفحه اصلی باشه متسفانه از قالب هستش ظاهرا ! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,156 ارسال شده در اسفند 19، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اسفند 19، 1394 صفحه اصلی رو از طریق تنظیمات انجام دادم خارج از صفحه برگه ها هستشو اگه به صفحه فروشگاه بزارم میشه ولی مدل اصلیش این نیستش ! که صفحه فروشگاه صفحه اصلی باشه متسفانه از قالب هستش ظاهرا ! اینجوری نمیشه تشخیص داد عزیز هم ادرس دمو و هم اطلاعات سایتتون رو بفرسین بهم در خصوصی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.