hajisaeed 1 ارسال شده در اسفند 14، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اسفند 14، 1394 سلام دوستان چیکار کنم سایتم رو رزبلاگ عنوان مطالبش تو گوگل بدون پسوند(عنوان سایتم) بیاد عنوان اضافی باعث میشه سئو مطالب خراب بشن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sun.night902 499 ارسال شده در اسفند 14، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اسفند 14، 1394 به ویرایشگر قالبتون برید قالب ادامه مطلب کد title خودتون رو برسی کنید شورت کد های عنوان وبسایت و ... رو حذف کنید و فقط شورت کد عنوان مطلب رو بذارید بمونه سوالی بود در خدمتم موفق باشید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hajisaeed 1 ارسال شده در اسفند 15، 1394 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اسفند 15، 1394 سلام نه جز عنوان مطلب چیز دیگه ای نیست لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,157 ارسال شده در اسفند 15، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اسفند 15، 1394 سلام دوستان چیکار کنم سایتم رو رزبلاگ عنوان مطالبش تو گوگل بدون پسوند(عنوان سایتم) بیادعنوان اضافی باعث میشه سئو مطالب خراب بشن ببنید کد عنوان به این شکل خواهد بود <title>عنوان</title> این کد رو میتونید وردارید البته قبلش یه کپی ار فایل خودتون وردارید . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hajisaeed 1 ارسال شده در اسفند 15، 1394 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اسفند 15، 1394 بله من خودم طراحم عنوان رو درست قرار دادم گوگل خودکار عنوان سایت رو میزاره کناه عنوان مطلب میخواستم ببینم راهی برای جلوگیری از این کار وجود داره خیلی از سایت ها فقط عنوانشون تو گول میاره لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,157 ارسال شده در اسفند 15، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اسفند 15، 1394 شما اگر مورد بالا رو رعایت کنید معمولا نباید بیاره / اگر بازم اورد مربوط به سیستم اون وبلاگ دهی هس لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sun.night902 499 ارسال شده در اسفند 18، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اسفند 18، 1394 بله من خودم طراحم عنوان رو درست قرار دادم گوگل خودکار عنوان سایت رو میزاره کناه عنوان مطلب میخواستم ببینم راهی برای جلوگیری از این کار وجود دارهخیلی از سایت ها فقط عنوانشون تو گول میاره خیر دوست عزیز گوگل فقط از صفحه مطالب رو فراخوانی میکنه یعنی تا زمانی که شما نام وبلاگتون داخل اون صفحه نباشه گوگل هم نام رو نمایش نمیده ( فقط در تگ title ) کاری که گفتم رو انجام بده یک هفته صبر بکن تا داخل گوگل نوبت به بروزرسانی سایتت برسه و متا ها دوباره فراخوانی بشن اونوقت کش های مرورگرتون پاک کن و عنوانی از مطالب رو سرچ بکن مشاهده میکنی که لینک شما بدون نام سایت هست لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hajisaeed 1 ارسال شده در اسفند 18، 1394 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اسفند 18، 1394 خیر دوست عزیزگوگل فقط از صفحه مطالب رو فراخوانی میکنه یعنی تا زمانی که شما نام وبلاگتون داخل اون صفحه نباشه گوگل هم نام رو نمایش نمیده ( فقط در تگ title ) کاری که گفتم رو انجام بده یک هفته صبر بکن تا داخل گوگل نوبت به بروزرسانی سایتت برسه و متا ها دوباره فراخوانی بشن اونوقت کش های مرورگرتون پاک کن و عنوانی از مطالب رو سرچ بکن مشاهده میکنی که لینک شما بدون نام سایت هست ممنون مشکل داره حل میشه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sun.night902 499 ارسال شده در اسفند 18، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اسفند 18، 1394 ممنون مشکل داره حل میشه خدا رو شکر مشکلی بود در خدمتم تا جایی که بتونم جواب بدم happy لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.