alibabaei 0 ارسال شده در اسفند 13، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اسفند 13، 1394 سلام معضرت می خوام آیا کدی با جی کوئری هست که با اون بتونم بعضی از کلمات رو که در تگ <p> قرار می گیرن رو فیلتر کرد مثلا من در کد جی کوئری چند کلمه رو مشخص می کنم که اون چند کلمه نباید در تگ <p> نمایش داده شه و به جای آنها **** بایفتد آیا همچین کدی هست ؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moein921 2 ارسال شده در اسفند 13، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اسفند 13، 1394 هیچ کاری نشد نداره صبر کن دوستان بیان کمک کنند به شما لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,156 ارسال شده در اسفند 14، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اسفند 14، 1394 سلام معضرت می خوام آیا کدی با جی کوئری هست که با اون بتونم بعضی از کلمات رو که در تگ <p> قرار می گیرن رو فیلتر کرد مثلا من در کد جی کوئری چند کلمه رو مشخص می کنم که اون چند کلمه نباید در تگ <p> نمایش داده شه و به جای آنها **** بایفتد آیا همچین کدی هست ؟ روشای متفاوتی برای این کار هس از جمله ی var string = "کلمه ی شما"; var replace = string.replace("***", ""کلمه ی شماr"); بجای ***** هم هر موردی خواستید بزارید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
laruz 983 ارسال شده در اسفند 14، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اسفند 14، 1394 هیچ کاری نشد نداره صبر کن دوستان بیان کمک کنند به شما اسپم ندین. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.