azad123 46 ارسال شده در اسفند 11، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اسفند 11، 1394 سلام من دیروز با مشکل آپلود نشدن تصاویر شاخص مواجه شدم. ارور میداد که فایل نمیتونه در فلان پوشه قرا بگیره. در پوشه upload/2016/03 پوشه 03 ضمنا مشکلی نداشتم و یه دفعه این مشکل بوجود اومد. سطح دسترسی پوشه 03 رو از 755 به 777 تغیر دادم مشکل درست شد. حالا دو سوال دارم : بنظرتون مشکل چی بوده که با تغییر سطح دسترسی حل شده؟ و سطح دسترسی 755 دقیقا چیه و 777 چیه؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Yazdan 1,703 ارسال شده در اسفند 11، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اسفند 11، 1394 درود به تازگی وارد ماه سوم میلادی شدیم و به همین دلیل وردپرس طبق معمول یک دایرکتوری با سطح دسترسی 755 ایجاد میکنه تا اطلاعات رو طبق تاریخ ذخیره کنه! گاهی اوقات برخی از افزونه ها باعث میشن که به سطح دسترسی بالاتری جهت آپلود یا ایجاد فایل جدید در هاست داشته باشید تا این پلاگین ها رابطه ساده تری بتونن برقرار کنن. 777 سطح دسترسی کامل هستش. جهت اطلاعات بیشتردرباره سطوح دسترسی: لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
azad123 46 ارسال شده در اسفند 11، 1394 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اسفند 11، 1394 درود به تازگی وارد ماه سوم میلادی شدیم و به همین دلیل وردپرس طبق معمول یک دایرکتوری با سطح دسترسی 755 ایجاد میکنه تا اطلاعات رو طبق تاریخ ذخیره کنه! گاهی اوقات برخی از افزونه ها باعث میشن که به سطح دسترسی بالاتری جهت آپلود یا ایجاد فایل جدید در هاست داشته باشید تا این پلاگین ها رابطه ساده تری بتونن برقرار کنن. 777 سطح دسترسی کامل هستش. جهت اطلاعات بیشتردرباره سطوح دسترسی: لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. ممنون خب الان مجبور شدم روی 777 بذارم روی 755 تصاویر شاخص عمل نمیکنه چطور درستش کنم؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,157 ارسال شده در اسفند 11، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اسفند 11، 1394 ممنونخب الان مجبور شدم روی 777 بذارم روی 755 تصاویر شاخص عمل نمیکنه چطور درستش کنم؟ درود باتشکر از مدیریت محترم آقای yazdan عزیز 777 یعنی 7 = خواندن ، نوشتن و اجرا برخی وقتا افزونه هایی باعث این مورد میشم و فکر کنم شما از افزونه ی تصویر شاخص دارید استفاده می کنید ! یک بار غیرفعال کنید این افزونه رو و بعد تست کنید اگر نشد از مسئول سرور بخواهید پرمیوم های مربوط به آپلود فایل وردپرس رو درست کنن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
azad123 46 ارسال شده در اسفند 11، 1394 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اسفند 11، 1394 درود باتشکر از مدیریت محترم آقای yazdan عزیز 777 یعنی 7 = خواندن ، نوشتن و اجرا برخی وقتا افزونه هایی باعث این مورد میشم و فکر کنم شما از افزونه ی تصویر شاخص دارید استفاده می کنید ! یک بار غیرفعال کنید این افزونه رو و بعد تست کنید اگر نشد از مسئول سرور بخواهید پرمیوم های مربوط به آپلود فایل وردپرس رو درست کنن سلام نه از افزونه استفاده نمیکنم به سرور هم گفتم گفتند بررسی کردیم موردی نداره لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,157 ارسال شده در اسفند 11، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اسفند 11، 1394 ببنید این مشکل عمدا برمیگرده به هاست و باید اونها سطح دسرسی رو فعال کنن در فایل .htaccess یکبار این کد رو بزارید و سطح دسرسی رو به حالت اول برگردونید <IfModule mod_security.c>SecFilterEngine OffSecFilterScanPOST Off</IfModule> و فایل php.ini رو بررسی کنین لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.