hamed1777 6 ارسال شده در اسفند 7، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اسفند 7، 1394 سلام و عرض ادب ببخشید عزیزان من باید چه جوری سرچ اول ادرس سایت خودم رو بگیرم ؟ فکر میکنید با چه اسکریپتی چند روزه میام لینک اول ؟ به طور مثال اسم دامنه من اگه pica.com باشه من حتی نمیتونم سرچ اول پیکا رو توی گوگل بگیرم حتی وردپرس نصب کردم و کلمات کلیدی قرار دادم باز سرچ اول نمیاد مثلا صفحه 15 هست لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
azad123 46 ارسال شده در اسفند 7، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اسفند 7، 1394 سلام و عرض ادبببخشید عزیزان من باید چه جوری سرچ اول ادرس سایت خودم رو بگیرم ؟ فکر میکنید با چه اسکریپتی چند روزه میام لینک اول ؟ به طور مثال اسم دامنه من اگه pica.com باشه من حتی نمیتونم سرچ اول پیکا رو توی گوگل بگیرم حتی وردپرس نصب کردم و کلمات کلیدی قرار دادم باز سرچ اول نمیاد مثلا صفحه 15 هست سلام دوست عزیز با اسکریپت و .... این چیزا نیست. اگه میخواهین در کلمه کلیدی بیایین صفحه اول گوگل باید برنامه ریزی دراز مدت داشته باشین و خیلی اصول و مواردی که بهش میکن سئو و یا همون بهینه سازی سایت برای موتور جستجو هست رو رعایت کنید مختصر براتون میگم رعایت اصول و مواردی مانند : بهینه سازی قالب و کدها و ... ایجاد محتوای با ارزش ایجاد بک لینک های خوب و با ارزش و همچنین لینک سازی داخلی سایت. و موارد زیاد دیگه که اگر خواستین براتون کاملا توضیح میدم. و مهمتر ازهمه صبر و تلاش و پشتکار باید داشته باشین.هیچ سایتی یه شبه به موفقیت نخواهد رسید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hamed1777 6 ارسال شده در اسفند 7، 1394 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اسفند 7، 1394 سلامدوست عزیز با اسکریپت و .... این چیزا نیست. اگه میخواهین در کلمه کلیدی بیایین صفحه اول گوگل باید برنامه ریزی دراز مدت داشته باشین و خیلی اصول و مواردی که بهش میکن سئو و یا همون بهینه سازی سایت برای موتور جستجو هست رو رعایت کنید مختصر براتون میگم رعایت اصول و مواردی مانند : بهینه سازی قالب و کدها و ... ایجاد محتوای با ارزش ایجاد بک لینک های خوب و با ارزش و همچنین لینک سازی داخلی سایت. و موارد زیاد دیگه که اگر خواستین براتون کاملا توضیح میدم. و مهمتر ازهمه صبر و تلاش و پشتکار باید داشته باشین.هیچ سایتی یه شبه به موفقیت نخواهد رسید. داداش عزیز سئو قالب وردپرس که فکر نکنم زیاد تاثیری در سئو سایت داشته باشه . ولی افزونه سئو نصب کردم و بهترین تنظیمات رو واسش انجام دادم و نقشه سایت براش درست کردم و حتی توی یه سایتی که روزی 2 هزار بازدید داره هم پاپ اپشو گذاشتم که ای پی بخوره ولی متاسفانه اصلا از صفحه 15 گوگل جلوتر نمیاد حتی رقیب های ادرس سایت من که ادرسشون یه چیزی دیگه اس با استفاده از سئو و کلمات کلیدی ادرس من تونستن از من جلوتر باشن . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
azad123 46 ارسال شده در اسفند 7، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اسفند 7، 1394 داداش عزیز سئو قالب وردپرس که فکر نکنم زیاد تاثیری در سئو سایت داشته باشه . ولی افزونه سئو نصب کردم و بهترین تنظیمات رو واسش انجام دادم و نقشه سایت براش درست کردم و حتی توی یه سایتی که روزی 2 هزار بازدید داره هم پاپ اپشو گذاشتم که ای پی بخوره ولی متاسفانه اصلا از صفحه 15 گوگل جلوتر نمیاد حتی رقیب های ادرس سایت من که ادرسشون یه چیزی دیگه اس با استفاده از سئو و کلمات کلیدی ادرس من تونستن از من جلوتر باشن . اتفاقا بهینه سازی قالب یکی از معیارهای مهمه.یکی از دلایل اهمیت قالب سرعت لود قالب و سایت شماست.گوگل به سرعت لود خیلی اهمیت میده. بنده به شما چند پیشنهاد دارم. من باشم اصلا پاپ اپ نمیگیرم.درسته که کاربرای و ای پی های واقعی هستن ولی بازدیدکننده طبیعی نیستن.و چون با علاقه خودشون وارد سایت شما نشدند زیاد هم در سایت شما نمیمونند و زود خارج میشند.( درصد وفاداری ای پی و کاربرانی که وارد سایت شما میشند هم برای الکسا مهمه و هم گوگل چون کاربرایی که بیشتر در سایت شما بمونند و پیج های بیشتری ببینند به این معنی هست که سایت شما توانسته رضایت اونها رو جلب کنه) یکی از مسائل دیگه عمر دامنست.بررسی کنید ببینین رقیب های شما چند سال سابقه فعالیت دارند. صحیح تنظیم کردن افزونه های سئو خیلی خوب و مفیده ولی انتظار نداشته باش برات معجزه کنند. و مهمترین مسئله مهم بنظر بنده لینک سازی خارجی و داخلی هست به همراهی محتوای خوب ایجاد کردن این واقعا معجزه میکنه. اگر تمایل داشتین ادرس سایتتون رو برام ارسال کنید تا بررسی کنم و شاید بتونم کمک بهتری بهتون بکنم. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.