parsa61 10 ارسال شده در اسفند 4، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اسفند 4، 1394 باسلام.من این قالب لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. رو نصب کردم.ولی داخل هرفایلی رو مگیرم متن ها نیست که ویرایش کنم نوشته هارو.میشه بگین توکدوم فایل هست؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,156 ارسال شده در اسفند 4، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اسفند 4، 1394 باسلام.من این قالب لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. رو نصب کردم.ولی داخل هرفایلی رو مگیرم متن ها نیست که ویرایش کنم نوشته هارو.میشه بگین توکدوم فایل هست؟ فایل index.html رو بررسی کنید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
parsa61 10 ارسال شده در اسفند 4، 1394 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اسفند 4، 1394 نبودمتن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
parsa61 10 ارسال شده در اسفند 4، 1394 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اسفند 4، 1394 اطلاعات ورود ب.خ شد لطفا چک کنید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.