M E Y S A M 46 ارسال شده در اسفند 3، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اسفند 3، 1394 سلام دنبال همچین اسلایدر یا نمیدونم اسم دقیقش چیه میگردم لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. ازینجور دسته اسلاید یا پست ویژه ها چطور میشه پیدا کرد؟ من خودم زیاد گشتم مثل این پیدا نکردم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
YoNeS 57 ارسال شده در اسفند 3، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اسفند 3، 1394 فک کنم این از قالب خودشه نه اسلایدر حالا نمیدونم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,156 ارسال شده در اسفند 3، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اسفند 3، 1394 سلامدنبال همچین اسلایدر یا نمیدونم اسم دقیقش چیه میگردم لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. ازینجور دسته اسلاید یا پست ویژه ها چطور میشه پیدا کرد؟ من خودم زیاد گشتم مثل این پیدا نکردم سلام از این افزونه در وردپرس استفاده کنید لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. نمایش مطالب هم در قالب این کد هس <?php if (function_exists('rps_show')) echo rps_show(); ?> لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
M E Y S A M 46 ارسال شده در اسفند 3، 1394 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اسفند 3، 1394 سلام از این افزونه در وردپرس استفاده کنید لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. نمایش مطالب هم در قالب این کد هس <?php if (function_exists('rps_show')) echo rps_show(); ?> ببخشید این کد رو چطور قرار بدم؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,156 ارسال شده در اسفند 3، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اسفند 3، 1394 ببخشید این کد رو چطور قرار بدم؟ مثلا انتخاب میکنید در header نمایش بده اون کد رو در ویرایش قالبتون میزارید بعد از تنظیمات پلاگین دسته رو بهش میدین و . . . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
M E Y S A M 46 ارسال شده در اسفند 3، 1394 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اسفند 3، 1394 مثل پاپ اپ عمل میکنه اول تو یه صفحه بصورت پاپ اپ میاد بعد وارد سایت میشه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,156 ارسال شده در اسفند 3، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اسفند 3، 1394 مثل پاپ اپ عمل میکنه اول تو یه صفحه بصورت پاپ اپ میاد بعد وارد سایت میشه دقیق توضیح بدین لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
M E Y S A M 46 ارسال شده در اسفند 3، 1394 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اسفند 3، 1394 نصب و فعال کردم افزونه رو الان کد رو توی هدر زیر قسمت Head قرار میدم یا هرجای دیگه عمل نمیکنه و تنظیمات مشخصی نداره چطور پست یا عکس ها رو قرار بدم ؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,156 ارسال شده در اسفند 4، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اسفند 4، 1394 نصب و فعال کردم افزونه روالان کد رو توی هدر زیر قسمت Head قرار میدم یا هرجای دیگه عمل نمیکنه و تنظیمات مشخصی نداره چطور پست یا عکس ها رو قرار بدم ؟ شما باید برید به تنظیمات افزونه و آی دی دسته ی مورد نظر رو بزنید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.