رفتن به مطلب

درخواست آموزش نصب اسکریپت

ArashYazdian

پست های پیشنهاد شده

سلام .

اموزش کامل نصب آپلودسنتر Tequila رو میخواستم !

لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است.

قبل از نصب حتما باید فایل اینستال رو ویرایش کنیم که من بعضی گزینه هاش رو نمیدونم چی میخواد و با ترجمه کلمش هم متوجه نشدم !

ممنون میشم اگر زحمت آموزش , ویرایش اون فایل رو برام بکشین.....

اگر مصور باشه که دیگه چه بهتر !!!

با تشکر فراوان....

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

نصب شد ولی متاسفانه نمیدونم اشکال کجاس که هرکاری میکنم لوگین نمیشه ! و هرکاری میکنم نمیتونم یوزر جدید ثبت نام کنم...

REGISTRATION FAILED

We're sorry, but an error has occurred and your registration for the usernameArash, could not be completed.

Please try again at a later time.

و چند مورد اسم دیگه + ایمیل های متفاوت + پسورد از خیلی راحت تا خیلی سخت هم امتحان کردم ولی نشد که نشد....

لینک به دیدگاه

• درود
  • مشکل اتصاال ریجستررری دارین ,,, اطلاعتتون رو بدددید برسی کنیم , از بخش خصوصی

لینک به دیدگاه

بهتون پیشنهاد میکنم در صورتی که تمایل به راه اندازی آپلود سنتر دارید از آپلود سنتر کلیفا یا همون کلیجا استفاده کنید.!

با تشکر!

لینک به دیدگاه

• درود

• مشکل اتصاال ریجستررری دارین ,,, اطلاعتتون رو بدددید برسی کنیم , از بخش خصوصی

اینکه قصد برطرف کردن مشکلم رو دارین جای تشکر داره ! ولی اینطوری هیچوقت متوجه نمیشم مشکل کجاس و دفعات بعدی هم امکان داره بازم به همین قبیل مشکلات بر بخورم !! پس خواهشا لطف کنید و آموزش بزارین...

آموزش نصب zFiles_v1.0.5 هم باشه بازم خوبه.........

لینک به دیدگاه

اینکه قصد برطرف کردن مشکلم رو دارین جای تشکر داره ! ولی اینطوری هیچوقت متوجه نمیشم مشکل کجاس و دفعات بعدی هم امکان داره بازم به همین قبیل مشکلات بر بخورم !! پس خواهشا لطف کنید و آموزش بزارین...

آموزش نصب zFiles_v1.0.5 هم باشه بازم خوبه.........

• درود عزیز

• کاملا حق با شماست و چشم

• برای ثبت نام شما باید در این ادرس باشید

• لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است.

• و اگر مشکل لاگین دارید مربوط به این هس که باید اول پوشه ی install رو پاک کنید

• اگر بازم رفع نگردید از Phpmyadmin هاست خودتون به تیبل user باید برید و عوض کنید اطلاعات ورودی رو

• موفق باشین

لینک به دیدگاه

بایگانی شده

این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.

مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • اضافه کردن...