hajjsadegh 70 ارسال شده در بهمن 24، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 24، 1394 سلام من کلا با دیتابیس مشکل دارم شایدم برعکس.... این ارور برای چیه؟..29 ....کانفینگ هم : لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. <?php $domain = ' لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. // Database Configuration $_db['host'] = 'localhost'; $_db['user'] = 'وارد میکنم'; $_db['pass'] = 'وارد میکنم'; $_db['name'] = 'وارد میکنم'; $site_name = 'MatchMe'; $meta['keywords'] = ''; $meta['description'] = ''; // PayPal Configuration $paypal_email = ''; // Email of PayPal Account to receive money // PayGol Configuration (SMS Payments) $paygol_service_id = ''; // Stripe Configuration $secret_key = ''; // Stripe API Secret Key $publishable_key = ''; // Stripe API Publishable Key // Facebook Login Configuration $fb_app_id = ''; $fb_secret_key = ''; ارور میگه این خط مشکل داره $db = new mysqli($_db['host'], $_db['user'], $_db['pass'], $_db['name']) or die('MySQL Error'); لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,157 ارسال شده در بهمن 24، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 24، 1394 درود ارور فوق نشون دهنده متصل نشدن پایگاه داده شماس و یا اینکه اطلاعات رو اشتباهی وارد می کنید مجدد و از تو چک بفرمائید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.