azad123 46 ارسال شده در بهمن 24، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 24، 1394 سلام دوستان عزیز نظر شما در مورد خرید بک لینک چیه؟ اگر با خرید موافقین لطفا نحوه خرید و توضیحاتی در مورد اون ارائه بدین؟ و اگر با خرید بک لینک مخالفین لطفا دلایل مخالفت خود رو اعلام کنید؟ و این رو خدممتون عرض کنم که دربنده مقالات زیادی در مورد آثار منفی خرید بک لینک مطالعه کردم. ولی الان سایت های بسیاری رو میبینیم که واقعا با همین لینک سازی و خرید طی چند ماه اولیه در صفحه اول گوگل ظاهر شدن و با سایت های بزرگ و با سابقه در حال رقابت هستند.و اینکه طبق گفته بعضی مقالات این پیشرفت موقتی و به اصطلاح سئو black hat هست که بعد از مدتی این سایت ها دچار جریمه و پنالتی گوگل و از صفحات گوگل حذف خواهند شد. ولی حقیقتا چنین چیزی ما که ندیدیم. پیشاپیش ممنونم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,157 ارسال شده در بهمن 24، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 24، 1394 سلام دوستان عزیز نظر شما در مورد خرید بک لینک چیه؟ اگر با خرید موافقین لطفا نحوه خرید و توضیحاتی در مورد اون ارائه بدین؟ و اگر با خرید بک لینک مخالفین لطفا دلایل مخالفت خود رو اعلام کنید؟ و این رو خدممتون عرض کنم که دربنده مقالات زیادی در مورد آثار منفی خرید بک لینک مطالعه کردم. ولی الان سایت های بسیاری رو میبینیم که واقعا با همین لینک سازی و خرید طی چند ماه اولیه در صفحه اول گوگل ظاهر شدن و با سایت های بزرگ و با سابقه در حال رقابت هستند.و اینکه طبق گفته بعضی مقالات این پیشرفت موقتی و به اصطلاح سئو black hat هست که بعد از مدتی این سایت ها دچار جریمه و پنالتی گوگل و از صفحات گوگل حذف خواهند شد. ولی حقیقتا چنین چیزی ما که ندیدیم. پیشاپیش ممنونم سلام در بحث بک لینک ها خدمت شما عرض کنم که هر چیزی اگر سازمان یافته و دقیق مورد استفاده و بررسی قرار بگیره کارساز هس و در غیراینصورت اصلا نیاز به استفاده از این موارد نیس شما قبل ز استفاده از این موارد باید روی بهینه سازی سایت خودتون و قالب و حتی بررسی سئو دقت نهائی داشته باشید و بعد برید دنبال بک لینک برای بک لینک در خدمتم ! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.