AynaZ 4,156 ارسال شده در بهمن 22، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 22، 1394 سلام و وقت بخیر اگه شمام میخواهید در وردپرس خودتون حالت comming soon حرفه ائی رو رقم بزنید میتونید از این افزونه ها استفاده کنید لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. - فارسی - قابلیت تغییر تصویر و متن - قابلیت ارسال ایمیل - قابلیت های متصل شدن به خبرنامه و ارسال ان - و امکاناتی دیگر لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. 4 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
A B A D A N 237 ارسال شده در خرداد 8، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 8، 1395 همشو تست کردم خخخ لامصب نسخه پریمیومش باید خریداری کنیم یعنی میخام تایمرش یا امکاناتش فعال کنم باید نسخه پریمیومش خریداری بشه مدیر رشد جان نداری یکی رایگا باشه با امکانات تایمر و لودینگ و .. 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
smz9999 347 ارسال شده در خرداد 9، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 9، 1395 همشو تست کردم خخخلامصب نسخه پریمیومش باید خریداری کنیم یعنی میخام تایمرش یا امکاناتش فعال کنم باید نسخه پریمیومش خریداری بشه مدیر رشد جان نداری یکی رایگا باشه با امکانات تایمر و لودینگ و .. به نظرم با قالبای html کارتون رو راه بندازین بهتر باشه امکاناتیم که میخواین دارن ، رایگان هم هستن !teeth 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
A B A D A N 237 ارسال شده در خرداد 9، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 9، 1395 نه وردپرس واقعا چیز دیگریس خخخ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
m1410 196 ارسال شده در خرداد 9، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 9، 1395 سلام به دوستان اقا بهترین افزونه ای که تا به حال دیدم WP Maintenance Mode هستش همه چیز داره و مهمتر از همه میتونید براش تعریف کنید که چ کسانی سایت رو میتونن ببینن و زمانی که سایت رو حالت بزودی هستش شما می تونید در پشت صحنه کار های سایت خودتون رو انجام بدید و ویرایش هایی که دارید رو انجام بدید بدون اینکه کسی بفهمه لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. عالیه موفق باشید 2 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
A B A D A N 237 ارسال شده در خرداد 9، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 9، 1395 سلام به دوستاناقا بهترین افزونه ای که تا به حال دیدم WP Maintenance Mode هستش همه چیز داره و مهمتر از همه میتونید براش تعریف کنید که چ کسانی سایت رو میتونن ببینن و زمانی که سایت رو حالت بزودی هستش شما می تونید در پشت صحنه کار های سایت خودتون رو انجام بدید و ویرایش هایی که دارید رو انجام بدید بدون اینکه کسی بفهمه لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. عالیه موفق باشید جالب بود مرسی استفاده کردم فقط توی یک چیز مشکل دارم چطوری میتونم کاری کنم که خودمم اون صحفه رو Coming Soon ببینم آخه همش دارم از یه مرورگر دیگه استفاده میکنم ولی کلا میخام خودمم با لاپین ادمینی این صحفه رو Coming Soon ببینم ممنون میشم بگید کدام قسمت تنظیمات باید چیکار کنم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,156 ارسال شده در خرداد 9، 1395 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 9، 1395 همشو تست کردم خخخلامصب نسخه پریمیومش باید خریداری کنیم یعنی میخام تایمرش یا امکاناتش فعال کنم باید نسخه پریمیومش خریداری بشه مدیر رشد جان نداری یکی رایگا باشه با امکانات تایمر و لودینگ و .. سلام ١6 مورد پلاگین و استایل لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
m1410 196 ارسال شده در خرداد 9، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 9، 1395 جالب بود مرسی استفاده کردمفقط توی یک چیز مشکل دارم چطوری میتونم کاری کنم که خودمم اون صحفه رو Coming Soon ببینم آخه همش دارم از یه مرورگر دیگه استفاده میکنم ولی کلا میخام خودمم با لاپین ادمینی این صحفه رو Coming Soon ببینم ممنون میشم بگید کدام قسمت تنظیمات باید چیکار کنم اگه اشتباه نکنم نمیشه مگر اینکه در تنظیمات به جای مدیریت کس دیگری رو تعریف کنید برای دسترسی به وبلاگ با خروج از وردرپس میتونید ادرس سایت رو بزنید و صفحرو ببینید 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
A B A D A N 237 ارسال شده در خرداد 9، 1395 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 9، 1395 سلام ١6 مورد پلاگین و استایل لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. ایول مدیر جان مرسی خدا و آقاتون انشالله شما رو از ما نگیره خخخخ که واقعا کار راه بندا هستید همیشه اگه اشتباه نکنم نمیشه مگر اینکه در تنظیمات به جای مدیریت کس دیگری رو تعریف کنید برای دسترسی به وبلاگبا خروج از وردرپس میتونید ادرس سایت رو بزنید و صفحرو ببینید اره دقیقا برادر تمامی گزینه ها رو دانه دانه تست کردم دیدم هیچ تاثیری نداشت 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده